Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Club Clio (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/18363-club-clio.html)

cata_16v 27-06-06 10:54

Re: Club Clio

cel mult pt. marit puterea motorul as cauta o electronica

dj_ice 27-06-06 12:04

salut cata 16 v , felicitari ptr Rs...si pe tine te-am vazut de multe ori in is...dar parca sa zic ca am vazut si o fata la volan..asa e?

dj_ice 27-06-06 12:06

era la volanul altui Rs? din cate stiu e singurul din is..cel putin culoarea asta..

cata_16v 27-06-06 12:31

in cursul saptamanii merge sotia mea eu merg cu masina de firma

SUN 27-06-06 14:58

:) Bine ai venit in micul nostrul Club Clio, unde vom incerca sa te ajutam pe cat posibil si de asemenea tin sa te felicit pantru alegerea facuta este absolut dementiala masinuta!

Toto - BOD 27-06-06 18:23

@cip_ri: Stiu ca iti ramasasem dator cu niste poze cu un filtru montat! Urmareste ideea, nu locul unde este montat acest filtru! Si asta are un defect si anume traseul prea lung! Dar tu poti sa folosesti o teava mai groasa (pentru un flux mai mare de aer) care sa-si ia aer asa cum ti-am explicat pe messenger! Te ajut cum pot si cu alte detalii in cazul in care ai nevoie!

https://img457.imageshack.us/img457/1...66152sr.th.jpg

cip_ri 27-06-06 19:00

Merci frumos... am bagat la cap :D... acu sa vad de un instalator ceva ca astia pe la service-uri nu cred ca se baga la montat conducte de plastic, plus ca trebuiesc facute reductii si alte chestii de genul asta din cate imi dau eu seama, oricum, inca o data multumesc!
@cata 16v - super masina... mi-am sucit de vro doua ori gatul dupa ea prin oras... parca nu-mi venea a crede ca e un clio sport prin iasi... chiar as vrea sa ne intalnim odata sa-mi clatesc si eu ochii mai bine :D... Bafta!

Toto - BOD 27-06-06 20:52

Pai munca asta poti sa o faci singur! Ai nevoie de o ruleta, un bomfaier, o surubelnita, putin timp si mai multa indemanare! :)

O sa vin saptamana viitoare cu niste poze cu un sistem asemanator de la masina mea! O sa-l montez pe masina dar trebuie sa imi gasesc niste timp ca acum sunt in sesiune si nu prea am asa ceva! Eu folosesc asta numai la curse si atunci imi dau jos filtru de tot... :D

dj_ice 27-06-06 23:21

sal Toto ....uite id meu de messenger...dj_ice2001 , vreau sa vb cu tine ceva ...sa te intreb ceva...ms frumos.
si pentru restu...va rog postati sau adaugati-ma la lista voastra..ms...

SUN 28-06-06 02:30

Quote:

Originally Posted by cata_16v
nu m-am referit neaparat la marit puterea ci la performantele masinii in general , de ex. armatura pentru furtunul de frina care vine la etrier (in configuratia actuala pedala de frina este putin elastica) , suspensie (momentan suspensia de pe clio este un compromis intre suspensia sport si cea uzuala), distantiere etc.

Asa este pedala este putin elastica datorita dilatarii in momentul franarii puternice a furtunasului in cauza...solutia este un kit de furtunase dintr-un material dur...se gaeste la Mach1 Motorsport...iar pt frane o soltie de moment este inlocuirea placutelor cu unele Ferodo street cu un coeficient mai mare de frecare si uzura mai mica. Numai bine!

B-69-TAU 28-06-06 02:37

Quote:

Originally Posted by SUN
Asa este pedala este putin elastica datorita dilatarii in momentul franarii puternice a furtunasului in cauza...solutia este un kit de furtunase dintr-un material dur...se gaeste la Mach1 Motorsport...iar pt frane o soltie de moment este inlocuirea placutelor cu unele Ferodo street cu un coeficient mai mare de frecare si uzura mai mica. Numai bine!

da asa este cu placutele ferodo, sunt cele mai jmechere!

TheMadMan 28-06-06 02:58

si uzura pe masura.
ale mele de serie abia rezista 15.000 pana la revizii

o sa vedem ceva schimbari la mine la 60.000 cand voi schimba si discurile cu ceva misto!

apropo stie cineva preturi modele de discuri frana pt clio?

TheMadMan 28-06-06 03:01

1 Attachment(s)
uite ceva pt fani. :))))) salutari sunu

cata_16v 28-06-06 08:21

cip_ri oricind cu placere, mai ales in weekend incepind de vineri dupa 10 seara ma gasesti ori la romtelecom ori in fundatie ori frec copoul

cata_16v 28-06-06 08:25

palcutele ferodo am inteles ca lucreaza bine la temperaturi mari deci tre sa le incalzesti bine ca sa ai performante, la un mers normal e posibil sa ai surprize, intradevar SUN ai dreptate dar pina acum nu am gasit armatura pt. furtunasele de frina , am sa incrc la mach1 merci de informatie
toto-bod m-am uitat la poza ta dar nu cumva trage aer cald filtru? am sa pun si eu poze cu fitrul montat la mine

All times are GMT +2. The time now is 05:48.

- Copyright 2026 4Tuning