![]() |
Re: Poze cu masini de politie din lumea larga
nu vad loganu!!UNDE E LOGANUUUUUU!!!!!!!!!!:D :D :D :D :D 8) 8) 8) ;)
|
Quote:
|
Quote:
Au Fiat Punto, Fiat Brava (re rahat) Fiat Marea (pericol..) - deci cand da in acceleratie se misca botu masinii.. e beton Alfa 156 2.0 TS .. super Alfa 155 .. bunicele.. si de un an si ceva au Lamborghini Murcielago ( in fiecare oras mai mare) adika pe unde este autostrada, nu merg cu el in oras , BMW 320i , Subaru Impreza, azi auzii de la cineva ca mai nou au si Alfa 159.. si or mai fi alte modele dar nu imi aduc aminte acum.. |
lambo ala e nebunie .. era o poza pe net .. cu .. un evo 8 .. mi se pare .. un evo alb .. si scrie sub el .. SCARY ... si apoi era cu lini de politie .. si girofar .. si scria dedesupt .. REAL SCARY :)
|
5 Attachment(s)
si astea! .. .. mazda e preparata pt tuning show!
lambo e de la gumball3000 |
1 Attachment(s)
.....:arrow:
|
ca reply la un post de pe alta pagina...in grecia am vazut f multe skoda octavia 1 1,8T de 150 cp si mai aveau cateva modele de octavia rs break albe vopsite cu dungi verzi.
iar h2 ala care ziceati voi ca este facut in photoshop..este real,un serif din sua l-a dus Geiger :-P am ramas uimit si de poza aceea de mai sus cu logan de politie in ungaria :shock: numa ca acolo era macar ala standard cu barile nevopsite :lol: |
Quote:
|
gata m-am convins :) ii super , cand o sa vedem asa ceva in log de golanuri ? :))
|
Probabil ca dupa anul 2080 cand vor fi masini zburatoare si alte traznai noi vom avea si noi un murcielago ceva.
|
3 Attachment(s)
masini d politie din Portugalia..
|
4 Attachment(s)
celebrele ford crown victoria :-P
|
no bun hai sa va explic eu ce e cu loganurile de la militie de care urmasii lu garcea sunt atat de mandri ele dupa cum stiti au fost achizitionate cu programu ala de cacao dar ghiciti prin a cui firma de leasing sunt luat ?
hai sa va spun tot eu prin a lu tovarasul tariceanu daca nu ma credeti intrebati un militian si veti vedea iar cat despre ce masini mai are militia in romania eu in vara asta cand am fost in tara pe la focsani am vazut un passat negru vr6 de politie de am ramas masca iar corvette z06 sunt si aci in california la politie printre celebrele cron wic modelu police interceptor si dodge intrepid si chargere |
IO VREAU POZA CU LOGANU DE LA POLITIA ROMANA !! .. sa pun la avatar ;) ca ii "iubesc mult"
|
no eu ma fac politist cand o sa cresc mare :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:13. |
- Copyright 2026 4Tuning