![]() |
Re: Control RAR
Quote:
Tineti-va "fiarele" in cat mai buna "forma",ca nu au cum sa ne traga "oficial",pe dreapta,doar daca ne determina cu taxele,sa le "parcam",noi;pana atunci....Km multi fara incidente. Stima dacii-arilor! |
MARE ANUNT MARE : am descoperit cum iese dacia la NOXE
dak ai tobe originale si cat de cat bune se face urmatorul reglaj: se umbla la carburator la aer (reglaj aer) si se da la minim de tot pana cand motoru da sa se opreasca...si uite asa masina va trece testu la NOXE. asta o stiu pt ca pe prima pagina vam spus ca mia luat talonu si cand mia pus-o la noxe(la rar knd am fost sa-l iau) mia umblat la aer pana cand mia iesit 3,27gr-co % sau ceva de genu dar se putea mult mai bine(maxim admis este 3.00 parca) k mai aveam aer de luat.si tot ca sai dau ceva mia spus ca de data asta te trec dar...bla bla.si dupaia mia iesit mai putin(a mai dat o tura la aer si gata) deci data viitoare cand veti fi verificati sa umblati la reglaju de aer de la carburator. PACAT CA TE POATE LUA DE ORICE ALTCEVA |
Problema ca mai peste tot ii vezi prin tara pe cei de al ARR, ReAR sau RAR . Intr-o mica parte sunt de acord cu ei,sa ziceam un 15 % , dar restul de 85%, IL CONSTITUE DRUMURILE PE CARE CIRCULAM . Cum sa nu distrugi o masina in doar 10 000 de km cand brusc in noapte iti sare groapa in fara ; oare daca am avea drumuri mai bune masinile nu vor rezista mai mult , fara sa fii nevoit sa repari la nesfarsit ; cum e posibil ca un amortizor nou la noi sa reziste max 100 000 de Km , pe cand in afara el poate rezista si 300 000 de Km.
Asa ca domnilor de la RAR intai verificati si partea carosabila si nu doar masinile chinuite . |
Quote:
Daca nu ma inseala memoria am scos 1,28% CO si 11,2% CO2, restul nu le mai tin minte:D |
intrebare pentru cei care au avut ridicat talonul...
la ce se uita cand te duci la rar?mie in: *dovada mi-a scris: defectiuni la sistemul de iluminare(nu mergeau pozitiile pe fata) si lipsa elemente de caroserie *in procesul verbal:"a condus auto Dacia BC..AMA pe strada Marasesti avand defectiuni la sistemul de iluminare in urma consatarii RAR Bacau" *raportul de control tehnic in trafic :lipsa manere usi spate st.dr;pozitii fata st-dr;furtun etrier stg crapat! Ce parere aveti...mi-o baga in RAR?adica sa imi verifice "la sange" franele?? |
Quote:
|
tre sa fac o inspectie la RAR Voluntari cu o dacie din '71...
referitor la frane cum ar fi mai bine, sa las pompa originala sau pompa tandem+servo?? |
Quote:
Faci ITP sau verificare RAR pentru talon reţinut? Dacia 1300 nu are servo-frānă, aşa că nu ai de ce să te complici cu servo, decāt dacă doreşti o astfel de īmbunătăţire. |
Quote:
|
Quote:
:rolleyes2 |
Quote:
Vezi şi tu cum se desfăşoară treaba şi poate poţi īmpinge ceva să fie şi el/ei mai flexibil(i). P.S. Ei trebuie să verifice decāt defecţiunile din hārtie, defecţiuni pentru care ţi-a şi fost reţinut talonul. Multă baftă şi să auzim că ţi-ai recuperat talonul! |
sa inteleg ca dak iti iau talonu pt jante mai mari ....iti pui jantele cu cauciucurile din talon te duci la rar si iei talonu inapoi? nu controleaza motoru sa vada dak e cel din talon nu noxe nu lumini nu nimic?
|
Exact.
|
Quote:
oricum,roaga-te,daca ai si alte "preparatii",sa nu le vina "idei";) Bafta! |
Oare merge faza cu manerele lipite cu banda dubla adeziva (doar de forma normal) + o mica atentie pt tipul de acolo? Ca mi-e cam frica ca o fur... ce se intampla daca nu ai talonul la tine? Te cheama sa il predai?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:10. |
- Copyright 2026 4Tuning