Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oltcit tuning (https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning.html)
-   -   Ceasuri de bord albe (https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning/18146-ceasuri-bord-albe.html)

e_Max 12-08-06 12:21

Re: ceasuri de bord albe

Quote:

Originally Posted by mad_mike
Mi-am dat seama max.
PS:Foarte important-daca le faceti ca ale mele nu faceti prostia pe care am facut-o eu(adica sa nu le laminati)pt ca am fost la mare acum si masina a stat cu bordul in soare si acum nu prea mai arata ca innainte:oops:

da ceau patit sau decolorat sau ???????????:(

mad_mike 13-08-06 18:02

Cam asa ceva si acum caut o firma care face cadrane din plexi pt ca alea sunt mai calumea.STIE CINEVA UNDE??????

aXelstorm 18-08-06 22:29

Am o solutie. Stiu o firma care lucreaza cu asa ceva. Mergem intrebam si poate dam cu vestea pe forum.

e_Max 18-08-06 22:56

ma da de ce trebuie voi sa fiti din bucuresti ce misto bafta fratilor poate iese ceva misto

mad_mike 22-08-06 13:52

In mod sigur o sa dam cu vestea pe forum ca sa stie si altii.Acum mai ramane sa vedem si pretul:wink:

e_Max 22-08-06 21:12

ok ok bafta bafta nu cre co sa va ia cine stie cat

bodyspeed 22-08-06 21:24

Quote:

Originally Posted by mad_mike (Post 518207)
Cam asa ceva si acum caut o firma care face cadrane din plexi pt ca alea sunt mai calumea.STIE CINEVA UNDE??????

mi-am facut eu.. bag poze maine.. m-a costat 30 dar super... dar n-am timp sa le finalizez :cry:
le-am facut la o firma din craiova..

e_Max 22-08-06 21:42

ok sa zici si firma daca ai voie sau se poate sau vrei pt ca vreau sami fac un model pe care o sal creez

bodyspeed 22-08-06 21:51

Quote:

Originally Posted by e_Max (Post 528323)
ok sa zici si firma daca ai voie sau se poate sau vrei pt ca vreau sami fac un model pe care o sal creez

firma nu cred... ca daca iti spun te ajuta.. fiindca mi-le facut un baiat {care lucreaza acolo}care le-a facut acolo la laser-ul firmei.. si mi-a cerut 300 de mii daca le faceam prin firma...cine stie cat imi luau
eu i-am dat modelul iar el le-a facut din plexiglas transparent.. mai departe m-am descurcat... dar naspa ca n-am timp sa le finalizez

e_Max 22-08-06 22:09

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 528339)
firma nu cred... ca daca iti spun te ajuta.. fiindca mi-le facut un baiat {care lucreaza acolo}care le-a facut acolo la laser-ul firmei.. si mi-a cerut 300 de mii daca le faceam prin firma...cine stie cat imi luau
eu i-am dat modelul iar el le-a facut din plexiglas transparent.. mai departe m-am descurcat... dar naspa ca n-am timp sa le finalizez

auzi au si plexiglas(da transparent) de vanzare mar interesa si zimi te rog si firma daca vrei ms mult aricum

mad_mike 23-08-06 13:42

e_max: Plexi se gaseste si la bricostore dar iti trebuie imprimanta speciala si asta nu stiu unde se gaseste.
bodyspeed:astept pozele:wink:

e_Max 23-08-06 19:53

Quote:

Originally Posted by malniti (Post 529541)
esti tare pana acum primul care da ceva (cel putin de cand caut eu)
poti sa-mi dai vreun pont legat de 4 prezoane.
toti stiu numai eu nu
[email protected]
pe gmail apuc sa mauit mai des
Multumesc mult

pai eu stiu ceva de genu asta se poate modifica fuzeta pe fatza pt 4 prezoane iar pe spate trebuye sa faci flansa
si boddy speed astept poze dar si ceva informatzi legate de firma si daca se gaseste de vanzare plexiglas transparent

e_Max 23-08-06 19:56

da am intzeles mad mike eu sunt din provincie

mad_mike 24-08-06 10:00

Tragi o fuga atunci cand mai esti prin Bucuresti sau Craiova.Acum depinde de care e cel mai apropiat;)

e_Max 26-08-06 15:12

craiova e cel mai apropiat si stiu si orasu ca am facut scoala acolo

All times are GMT +2. The time now is 18:18.

- Copyright 2026 4Tuning