![]() |
1 Attachment(s)
Oltcitul lui Grig
|
1 Attachment(s)
...
|
E a lu' Tentean...da' cine este ilustrul looser care se vede undeva deepaaarrrrteeeeeeeee in spate??? :lol: :lol: :lol: Saracu', cred ca nici n-a mirosit-o... :lol: :lol: :lol:
PS: Impreza se scrie cu un singur \"z\" :wink: :wink: |
1 Attachment(s)
...
|
2 Attachment(s)
la o bere dupa liniutze
|
chestia aia galbena si furioasa care trece FOARTE repede e masina lui MMS.
Sa ne traiasca fara numar :D :D |
Quote:
|
like i said.. GRIG RUULZZZZZZ :lol: uffffffffffffff :x :x :x ce ma oftic ca n-am venit!!!! :(((( next time nu mai pierd nici o cursa.. :(
BTW grig.. cat de curand.. o sa trec si eu pe la tine la garaj :lol: jti tu de ce :lol: |
Re:
Quote:
bafta! |
Re:
Quote:
|
Re:
FOTOGRAFIA ESTE FACUTA LA PRIMA CURSA LA CARE AM RECUNOSCUT CA AM PIERDUT PT CA AM PLECAT CU AC PUS
|
CMS eu nu am fost in Alexandria,nu e Alex cu Impreza,la Craiova a fost si avea si el acelas colant(vinil) pe masina.
|
Mara, pai Alexe n-a fost la Alexandria, ci Tentean cu Subaru ala de 380cp cica...eu asha stiu... :wink:
E! ....Entean! ai sa-i dai vreo cativa miei! bogdan R: O sa-l contactez pe nenea Becali cat de curand... :lol: :lol: :lol: |
La Alexandria, au fost masini care au impresionat foarte mult... Desi repet, Oltcitul este prima, mms cu Kadett-ul turbo, Impreza (:shock:), WRC-ul (vs. mms - abia pe a 3 a a plecat de langa noi :wink:) si nu in ultimul rand, Renault 5.
Cursa de la Alexandria a fost perfecta; startul intarzia doar pentru ca nu se gaseau 2 masini apropiate (ca putere) la start, in acelasi timp. Si... intr-adevar, la Craiova a venit Alex Tudorica cu Impreza, iar la Alexandria, Andrei Entean. |
Marfa
E SUPER tare poza cu MMS-ul la finish. Imi pare rau totusi ca l-a facut taman pe T5. Dar ma bucur mult ca a reusit sa se dea si el. Se kinuie saracu' de la Craiova. Cred k ii trimit mesaj sa-l felicit. Cam tarziu, da' mai bine decat deloc.
Am si eu o intrebare pt cei in tema. Ce masini a mai facut MMS-ul, sau ce masini L-AU facut? Merci. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning