![]() |
Re: deschidere portbagaj electric
2 Attachment(s)
la usa se poate pune "simplu" un arc in prag,cu un dop de cauciuc(sa nu zgarie vopseaua)
ceva gen Attachment 1667042Attachment 1667049 |
multumesc tzn am sa ma interesez de acel chit...
julaikos ala e chitul? dami idei kum pun carb-ul de oltcit pe dacie...imi trebuie o flansa din 2 sa dau in 1 adica din cele 2 alimentari alre carburatorului sa dau in 1 ce-a din galerie actuala |
sa nu mint dar parca se punea galerie de admisie cu totu de nova?
ala e doar un dop cu arc ce impinge putin usa in afara,pentru deschiderea ei mai e o bobina care trage cu un cablu de incuietoare :P |
2 Attachment(s)
am sa ma mai documentez in leg cu carbul :D
aprindere electronica ok? foto... cum o montez:( ? |
un off topic propun sa facem un album poze masini care le-am intalnit in oras in calatorii si care ne-au placut si le-am facut poza...in asa fel aratam un respect fata de masina si proprietar pt munca depusa si cine stie s-o nimerii sa punem o poza masinii al careia proprietar participa la discutii
am sa deschid eu un nou topic: https://forum.4tuning.ro/307-discutii...ml#post3680262 |
Salut care ma ajuta si pe mine pentru o deschidere portbagaj la o supernova?
|
Quote:
|
koenigsegg2peu am vorbit cu tine pe mes daca ai cumparat tot ce ti-am zis eu unde nu te descurci vorbim pe mes sau la telefon si rezolvi tu singur;)Spor la lucru
|
Cine poate pune niste poze si explicatii pas-cu-pas cu deschiderea la portbagaj???
|
Hai ca-ti zic eu in 3 cuvinte.
Cum am facut eu, m-am dus la remat la mine in oras, am luat o incuietoare de portbagaj cu tot cu... cuiul ala de vine prins in fusta spate, de berlina cn4,cn3, de-aia cu butuc ingropat. Am taiat partea de pe caroserie de la mine care agata limba aia de la portbagaj, astfel incat sa ramana tabla dreapta acolo. Am scos yala de sus de la portbagaj. Am prins cuiul sus, intr-un surub, si jos in fusta spate am dat 2 gauri ca sa prind incuietoarea care normal venea sus. Am prins in lateralul incuietorii un motoras de inchidere centralizata. Vezi si tu cum, improvizezi ca de-aia suntem cu toti ingineri. Acum daca te uiti la incuietoarea cn4 vei vedea ca are un cerc pe jumate cu o cruce gaurita. Am facut o platbanda subtire care am trecut pe linia orizontala prin incuietoare astfel incat sa fie indoita in interiorul incuietorii iar in exterior sa ajunga pana sub ea, unde am gaurit-o. M-am legat cu o sarma mai buna de la motoras la platbanda gaurita, apoi am tras firele cu tot cu un buton patrat de bord cn3, releu si ce mai trebuie pana la bord, si gata joaca. Have fun. |
Quote:
Inchiderea merge pusa si pe butonul de portbagaj de la telecomanda(de alarma) si pe buton in bord? Poti sa-mi lasi si mie un numar de telefon pe privat, poate cand ai timp vreodata sa-mi arati si mie cum ai pus inchiderea ca tot vad ca esti din Ploiesti :-) Toate cele bune! |
Quote:
bun pana aici am inteles...in mare parte, dar eu vreau sa deschid portbagajul si din cheie, in caz ca se strica motorasul de deschidere..deci as vrea niste poze informative, si cat mai in detaliu si unde se poate prinde sarma respectiva... Multumesc ! |
Ma oameni Cosmin vrea sa vada poze cu deschiderea la cine o are pe masina.Eu iti zic ca ii trebuie un actuator,tija,si buton(valet).Si il prinzi in iala direct si se poate deschide si cu cheia ca nu se modifica nimic numa decat ii pui o tija iar cand bagi cheie se misca si tija aceea.Daca gresesc corectatima;)la solenza si supernova se prinde actuatorul cu o tija de tija existenta la masina si gata;)
|
Quote:
|
Cosmin bine ca ai rezolvat dar iti mai spun un sfat da cu silicon pe cheder sau solutie de parbriz sa nu iti inghete ca nu mai deschide;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:07. |
- Copyright 2026 4Tuning