![]() |
filme...
ok... tre sa mai intru shi yo peakol sa vad daca mai sunt ceva filme noi.. :lol:
|
ok... shi acum sa revenim la filme cu mahsini... mai multe sau mai putzine..
atz vazut \"the italain job?\" beton filmu l-am vazt la cinema... aku incerc sa fac rost de un DVD-rip... :lol: cascadoriile cu mini-urile sunt super, shi cica nici una nu a fost trucata... actorii au facut tottz un curs de condus sportiv inainte de film... tipa blonda a ieshit cu cea mai amre nota :lol: ... am avzt pe HBO la \"Cinema Cinema Cinema\", treburile astea.... |
e misto de tot Italian Job
nu stiu dac a aparut inca in RO \"bad Boys II\", dar e prea tare........sunt multe urmariri de masini.....prima cand ei sunt intr-un Maranello urmaresc pe unii in niste \"muscle cars\" misto (un Chevelle SS, Camaro Z28 etc toate din '60-'70) care la randul lor urmaresc un GMC Yukon Denali.......apoi, in alta secventa, ei sunt intr-un Cadillac CTS si urmaresc un van Ford, si la sfarsit ei sunt intr-un Hummer H2 si fug de un Land Rover Defender....misto de tot filmu, ca sa nu mai zic ca e si o comedie super! |
ieri am facut sio rost de bad boys II pe 2 cd`uri .. si acush ma uit pe ele sper sa fie misto :D
|
BB2
inca nu am vazt BB2, i-l are un preten pa CD, da' daca zici ca ii tare, il ashtept sa apara la cinema
|
Poporu zice ca BBII e tare, si eu am auzit chestia asta. Will Smith e genial da si Martin L. Oricum astept cu ardoare filmu p dvd...
|
BB2
fuck the DVD!
yo nu mai am rabdare pana apre la cinema... cred ca o sa ma uit la el pe calc :) |
FAST AND FURIOUS 3
|
3F3F
hmmm
am o rata cam penala la transfer... sper sa merite sa ma chinui... |
3fast 3furios? spunetzi`mi si mie despre ce e vorba! ?
|
Asta ma intreb si eu de aseara, de cand am vazut mesajul... dar nu m-am riscat sa dau download ca stau o era... sa-l iau.
|
3fast3furious este o parodie fffff scurta a F&F si 2F&2F ... este dragutza..
|
chiar esista asa ceva ???
daca da unde poate fi gasita :wink: |
http://www.prebmw.com/clubsi/3fast3furious.mpg :lol: Adresa era mai sus :P
|
Mi nu mi-a mers linku... Poate ne povesteste cineva cum parodiaza, ca sa nu murim de curiozitate :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:09. |
- Copyright 2026 4Tuning