Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo jossssss (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/17969-cielo-jossssss.html)

RAZvan15 31-07-06 15:12

Re: Cielo jossssss

Foarte tare arata masina.. chiar se vede bine diferentza.. acum si 115 cai .. abea astept sa o vad..

mad max 31-07-06 17:37

Salutare. Sa vii si tu vineri la pesccarusi sa o vedem si noi sau poate ai timp intr-o seara ....

83emm 01-08-06 14:45

E un motor de 2.0 8v de pe o calibra.Cu omologarea nu am timp,dar o sa o fac cat pot de repede.Am facut o mica incercare cu viteza si a fost de 204.Nu am vrut mai mult pt k am bate o planetara si batea volanul.

NWZeu 01-08-06 14:59

pai iti urez BAFTA in cazul asta la omologare si daca vei reusi .... you're the man :) ps- cutia de viteze ai luat-o tot de pe calibra, ai ranforsat ceva ??? (daca vrei mai vb depre asta merge si pe pm eventual pe ymess)

83emm 02-08-06 12:36

Cutia de viteze este a masinii.zilele astea o sa-i pun bara intre amortizoare si sub masina intre basculi(bascule).

mad max 02-08-06 16:11

De unde le iei? Daca vii vineri vorbim mai multe.

Cracane 03-08-06 17:01

Bv pt modificare si iti urez succes in continuare.

83emm 04-08-06 11:35

Merci mult RGT,si vreau sa ne intalnim intr-o zi sa stam de putin de vorba.

D_M_X 06-08-06 02:59

nici nu vreau sa ma gandesc ce se poate intampla fra ramforsari cu acest cielo....
Mai bine ai proceda rapid la aceasta modificare....nu de alta da sa nu-ti para rau de banii bagati in masina....
P.s. incearca sa cshimbi si cutia de viteze....

LEXUS 11-08-06 23:35

:)..am vazut p strada cielo...si ,...sincer..nu vreau sa-l jignesc pe posesor...dar mi se pare infect de low...adik..wtf...parc-ar fi un low-low parcat...ceva gen RGT..arata frumos...eu unul am tot un cielo...si al meu este destul de lasat..si de multe ori am dificultatea knd parchez langa un trotuar ceva. aproape.parca pic din pod in ea...si nici nu-s inalt..sau sa mai lovesti cu usa bordura....nu mi se pare deloc practic si nici estetic atat de lasat..

in schimb daca am obs. bine..knd am trecut p langa el 1data..mi s-a parut ca ai toba de carbon? sau in orice caz..cum ai prins-o la fata? chiar langa bara? ..la cielo fiind ceva mai in spate toba...chiar as vrea s-o schimb si eu si s-o pun la fata daca se poate....dar inca 1data..prea lasata..

D_M_X 12-08-06 12:54

f simplu faci treaba asta
Cumperi o bucata de tzeava...masori...sudezi si gata.... Cel putin eu asa am facut la espero. Nu cred ca cielo are alta configuratie la ecel putin nu este cu mult dif

Bogdan YBR 14-08-06 00:07

profund impresionat de masina ta.suspensis sport ii da cu totul alta nuanta decat una stock.felicitari si aseptam poze si cu alte modificari PS la keasuri cred ca ai muncit ceva

83emm 14-08-06 13:03

merci lexus.cel mai mult imi place mie si nu te uita dupa mine dak nu iti place.oricum din toate informatiile mele stiu k e cel mai jos cielo din bucuresti.nu cred k o sa dau vreodata cu usa in bordura sau ce spui tu.

83emm 14-08-06 13:05

iti multumesc B 10 YBR.tre sa ma rog de un prieten sa puna pozele.Promit.

LEXUS 14-08-06 19:05

Quote:

Originally Posted by 83emm
merci lexus.cel mai mult imi place mie si nu te uita dupa mine dak nu iti place.oricum din toate informatiile mele stiu k e cel mai jos cielo din bucuresti.nu cred k o sa dau vreodata cu usa in bordura sau ce spui tu.

este cel mai jos..si din cate am vazut eu...poate-am fost un pic cam dur folosind cuvantul "infect" recunosc..greseala mea..mie unul nu-mi place atat de jos..sorry daca te-am lezat cu ceva, insa criticile trebuie sa fie si bune si rele..nu trebuie sa te astepti din partea tuturor sa te aprobe :)
nu esti fair cand spui sa nu ma uit dupa el...pt ca nu e ca la tv sau radio unde am posibilitatea de a schimba canalul :)...
numa' bine :)

All times are GMT +2. The time now is 08:48.

- Copyright 2026 4Tuning