![]() |
Re: Good Tuning/Bad Tuning in Buzau
Quote:
|
7 Attachment(s)
mi-e rusine ca-s buzoian
P.S. nu va luati de OLCIT :) |
e bine macar ca a pus-o in sufragerie:twisted::twisted::twisted::twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
stiu ca suntem rai:???: dar la cate cruciulite are sigur in saculetu de la maneru de la usa are tamaie ;) : )))
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
uitati-o si pe a mea , pacat ca nu o pot tine (vremurile astea) sper sa va placa masina !
|
-pacat k nu o poti tine!!:sad: masina cred k a aratat foarte bine la un moment dat si cred k inca se mai poate salva daca pica pe mainile cuiva iubitor de " frumos"
- intrebare ce motor ai pe ia ca sa pot intelege "vremurile astea" 2.0 fsi? -daca cumva ai 1.2 ar fi mai bine sa nu postezi nimic in continuare:shock: - si iarasi nu mai posta daca tu ai adus-o in starea asta:shock: |
Quote:
|
am inteles explicatia pt ca am gasit si anuntzu de vanzare sper numai sa ajunga pe maini bune
|
nu sunt dator dar chiar ti-am dat un raspuns incomplet si oarecum explic situatia :
1. masina a cumparato un prieten de al meu cu bani imprumutati de prietena lui 2. ei doi sau despartit ea i-a cerut bani 3. eu iam imprumutat bani 4. dupa o lunga durata de timp nu mi-a platit 5. necesitatea financiara ma obliga sa vand aceasta masina dar tipul care a avut-o nu prea a facut mare lucru la ea mai mult picase oricum masina acum este ok si eu sper sa ajunga pe maini ft bune , merita si are potential ! |
Exteriorul e ok. Dar interiorul ala e "desene animate" rau de tot:???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:36. |
- Copyright 2026 4Tuning