Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Laudati-va iubitul/a (https://forum.4tuning.ro/28-femei/17934-laudati-iubitul.html)

aleks 23-06-06 10:49

Re: Laudati-va iubitul/a

he heee
sa stii k asa e, o sa ai c lauda zilnic
vaaaai iubita mea e frumoasa, bruneta...
maine vaaai iubita mea e inalta, roscata...
poimaine: vaaai iubita mea superba, e o blonda nebuna
si tot asa :D

BlueEyes 23-06-06 11:43

nu-l mai plangeti voi pe alex k se descurca el!! ... k doar e vulpoi batran :P:P:P:P heheheheh

aleks 23-06-06 15:38

stie ce stie blue eyes, nu?:)

BlueEyes 24-06-06 02:25

evident!:):):):):) ce n-am dreptate?

Spark 24-06-06 18:22

are rost sa lauzi ?
ca mai sunt si cazuri cand intr-o perioada o lauzi de numa` ... numa aia nu o mai scotzi din injuraturi ... ;)

A.m.v.t. 28-06-06 15:53

Quote:

Originally Posted by BlueEyes
evident!:):):):):) ce n-am dreptate?

ai, ai blue eyes,,,fff mare...:lol:minorele astea c fac din om....:twisted: ehh..we can't live with 'em we can't live without 'em,,right?8) ...oare pervertirea d minore e delict grav?..ma bate un gand...ma ajuti cu niste pontuti aleks?:-P asa din dragoste ...:-P

needBrain 28-06-06 16:45

da..cand esti cu pers respectiva e cea mai tare,cea mai frumoasa,cea mai desteapta".dupa ce te desparti "ia mai da-o-n....de proasta" etc nu-i asa? :P

Spark 28-06-06 16:59

Quote:

Originally Posted by needBrain
da..cand esti cu pers respectiva e cea mai tare,cea mai frumoasa,cea mai desteapta".dupa ce te desparti "ia mai da-o-n....de proasta" etc nu-i asa? :P

ba da ... de obicei cam asa e ...
nu generalizez dar sunt destule cazuri care urmeaza acest tipar ... ;)

topser 28-06-06 22:54

pai hmmm yo nu mai am iubita , ca i-am zis sa-mi ia si mie un maserati macar , ea deja are doua , si n-am vrut sa-mi ia ..a zis ca-mi ajunge tico .si i-am dat papucii =))=)) muahaha=)) ba ce copii tembeli =))

on topic...aleks , can I join your club ? :D

BlueEyes 29-06-06 12:00

God !!!cel mai mult urasc barbatii/oamenii kre isi barfesc expartenerii !!!!!!frate!!? ai stat cu ea ? ai fost lugu lugu pe langa ea ? ii faceai toate poftele? acum ce naibii mai mananci kk de ea? k tot de tine mananci daca vorbesti de ea de rau ...ptr k u ai fost bleg si ai stat !!!
Spun asta ptr k am intalnit un caz de genu in care eu si prietenu meu prieteni cu amandoi ceilalti despartiti ...el venea si o barfea d fiecare data cand avea ocazia ...da` numai vorbe dinalea grele .... mi s-a facut ......bleah !!! imi venea sa-i spn :" ba prostule tu ai stat cu ea! nu altcineva!

Spark 29-06-06 12:55

nush`... la mine a aparut o indiferentza fatza de ele si atat ...

eu nu`s curios de ele ... nici ele de mine .. si pace :)

Gabi 30-06-06 03:22

Quote:

Poate sa fie cea mai frumoasa daca e batuta-n cap cu bordura... :roll: Am patit-o !

needBrain 30-06-06 23:19

io am auzit un caz f curand....deci...erau de 2 ani...si nush ce nu i-a convenit ei..ceva de genu ca el i-a zis ca se duce sa se intalneasca cu baietii si ea in clipa aia a vrut sa se arunce din masina,apoi ca-i dadea cu sticla de cola-n cap......
ce mi se pare mie aiurea...apucaturile astea au iesit la iveala dupa 2 ani?adica tipa a luat-o razna dupa 2 ani?sau....era asa.....in fine...

cat despre ce ai spus tu gabi,intr-adevar daca e batuta-n cap degeaba mai e frumoasa...da totusi,ai umbla cu una nu urata,HIDOASA dar cu toate tziglele pe casa?
asta e....aspectul conteaza,ca atunci cand o cunosti nu ai de unde sa stii cat de intreaga e la dovlecel,si nah..daca are vreo fisura d-asta...e durere

RA_2fast4u 01-07-06 19:10

Quote:

io am auzit un caz f curand....deci...erau de 2 ani...si nush ce nu i-a convenit ei..ceva de genu ca el i-a zis ca se duce sa se intalneasca cu baietii si ea in clipa aia a vrut sa se arunce din masina,apoi ca-i dadea cu sticla de cola-n cap......
ce mi se pare mie aiurea...apucaturile astea au iesit la iveala dupa 2 ani?adica tipa a luat-o razna dupa 2 ani?sau....era asa.....in fine...

cat despre ce ai spus tu gabi,intr-adevar daca e batuta-n cap degeaba mai e frumoasa...da totusi,ai umbla cu una nu urata,HIDOASA dar cu toate tziglele pe casa?
asta e....aspectul conteaza,ca atunci cand o cunosti nu ai de unde sa stii cat de intreaga e la dovlecel,si nah..daca are vreo fisura d-asta...e durere

ce tare ii faza cu sticla de cola =)) bine ca nu era mai baietzoasa si sa bea bere ca poi vezi tu katerink :lol: =))

any way in legatura cu a 2-a parte.... asptecul conteaza ff mult si daca arata bine ii tolerezi mult mai multe... cu cat mai bine cu atata mai multe :| ... din pacate it's true... stim ca e true.. nu ne convine... da cand se intampla... mergem inainte :) ... life's a bitch

Eugen_TL 01-07-06 19:34

vreau sa va contrazic un pik..si daca arata bine ce frate? tre' sa le-nghit pe toate? ea pe asta se bazeaza" sunt misto..ma iarta..trebuie..va face ca mine el" hai o data poate tac din gura..va spun cu siguranta ca daca a2a oara o refuzati si ii aratati cum sta treaba, si ca nu face numai cum vrea ea isi va schimba parerea! nu-i convine? stie usa.. cum a venit ea cea mai frumoasa, va veni alta si mai frumoasa ce pizd@ masii ;)

eu tin sa va marturisesc ca au inceput sa-mi placa astea prostutze ... :) nu stiu frate dar sunt comice rau de tot ..cand mai spun cateceva ma uit la baieti si din priviri ne c@c@m pe noi de ras... asta e ... ne distram ce draq :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 14:53.

- Copyright 2026 4Tuning