![]() |
pt pimp-> pe caseta am filmat 0-100-150 si pe urma tov meu a taiat cat mai exact si am masurat pe calc ma rog am zis aproximativ erori pot aparea! noi sa fim sanatosi...! :D
|
vw
iarna sa cam dus, incepe asflatul sa fie curat! cum ati trecut prin iarna? va laudati cu ceva nou? sha ce ai mai facut la motor? mbd ai mai rez ceva la motoru?
|
Hehe - la motor am schimbat filtrul de aer (2oo.ooo lei) k era pe jumatate imbacsit cu ulei :D
In rest am ramas fara frane. DE TOT. Cam atat :lol: p.s. am alte jante |
Parca ziceai ca nai facut nimik la masina!!! :lol: :lol: :lol:
|
vw
eu ma laud cu un volan nou si mai peste vreo 2 luni o suspensie noua arcuri+amortizoare! :twisted:
|
coool
ce firma? |
vw
pt tekno -> volanul este raid hp model lesmo, suspensia inca nu mam decis sa cumpar!
respect |
1 Attachment(s)
mishto...
|
ma eu am ramas placut impresionat de mesajele voastre si ca urmare
eu sunt un inrait al golfurilor Am si eu un cadou pentru voi : www.golclub.as.ro sau cum vreti sa se numeasca va fac un site de sta pisica in coada si pe moca :lol: ca sa va faceti o idee despre ce ar putea sa iasa intrati pe siteul meu www.gfx.as.ro astept un raspuns la oferta mea |
Esti dragut si-ti multumesc mult de intentie dar -parerea mea- nu suntem asa multi incat sa ne trebuiasca un site desi mi-ar fi placut mult sa fim :cry:
In + mai e si un site gata facut - vwforum. Mersi again! |
ma oferta ramane
|
Mersi frumos!
p.s. Mi-am facut franele...Prisma, here I come :!: |
vw
sal sha auzi vi sambata la legale? eu trebuia sa vin cu un 8v cu cineva dar se pare ca nu se mai poate sa vedem...
respect |
Da, normal. Si am si o surpriza pentru cei care-mi stiu masina :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
- Copyright 2026 4Tuning