Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Crazy Corsa 2000 16V GSI (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/178981-masina-mea-crazy-corsa-2000-16v-gsi.html)

RIcKO 09-04-10 21:35

Re: Crazy Corsa

foarte tare ..... cel mai tare corsa pe care l-am vazut vreodata ....:D eurostyle , DUB, ....tot ce vrei pe masina asta ....felicitari ...spor in continuare

iviTe 10-04-10 03:35

o sa iasa ceva fff interesant din masina asta :D bestiala bafta in continuare omule :)

p.s. rotiile de fata vad ca sunt cracanate si nu ai cum sa ii faci caderea la ele? deci iti manca interiorul, asa-i ??

N D Y 10-04-10 17:50

Rotile le pot pune cum vreau eu... dc vreau le pot pune si drepte ... am reglaj la jamba. Mie imi place cracanata :)

GJ 64 GAB 10-04-10 18:56

Sunt frumoase crăcănate... au un aer German Style! :twisted:

tng 11-04-10 12:36

Foarte interesant proiectul tau. Modificarile sunt exact cum trebuie sa fie ptr o Corsa B.
Nu pot decat sa te felicit ptr rabdare si investitie si bafta multa pe viitor!

Vezi ca ti-am dat add pe mess, sa te intreb cate ceva;)

D o n n 12-04-10 01:32

e aproape 3 dimineata...si am stat sa citesc de la inceput topicul...super frumoasa buburuza...chiar fioroasa..o sa urmaresc tot timpul pt ca imi place,si sunt curios cum o sa arate la sfarsit,vopsita...de motor numai zic...bafta in continuare si felicitari..

RIcKO 12-04-10 21:58

Quote:

Originally Posted by N D Y (Post 3265141)
Rotile le pot pune cum vreau eu... dc vreau le pot pune si drepte ... am reglaj la jamba. Mie imi place cracanata :)

cum vine chestia asta ?...as vrea sa cracanez si eu putin citroenul meu ...dar din ce am auzit numai prin indoirea puntii se poate rezolva ....

andreigam 13-04-10 09:44

Re: Maşina mea: Crazy Corsa

Omule, chiar imi place mult cum ti-ai "aranjat" masina, si cu jantele alea mai late si cu haionul clean .... arata super bine... Mi-a placut mult cand ai zis ca te misti repede pentru ca lucrezi cu prietenii si asta chiar e super sa ai amici pasionati de masni si dornici sa te ajute . Mult succes in continuare si sfatul meu este sa-ti urmezi visul in continuare ;)

ZaNe94 13-04-10 10:18

imi place mult cum a iesit, insa sfatul meu ar fi sa mai umfli putin aripile ;). bafta cu ea. arata bestial

dany_let 14-04-10 00:48

cat vroiam sa te cert ca ti ai luat rieger cu 3 ochiuri pe spate...:))) am vazut de ce ! bun...IMI PLACE !!! E GERMANIA!!!

Esperache 14-04-10 13:25

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 3276231)
cat vroiam sa te cert ca ti ai luat rieger cu 3 ochiuri pe spate

Aha ... deci de-aia m-ai "certat" pe mine ! ;)

dany_let 14-04-10 18:12

clar! :)) masina trebuie sa fie cat mai clean ! jante suspensie reglabila ! rollcage , scaune sparco ...si sa fuga ! si aia e...daca ne complicam cu fibra , praguri si prelungiri...nu e treaba...:rolleyes2

bine...normal...fiecare cu gustul lui ....

N D Y 14-04-10 20:18

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 3276231)
cat vroiam sa te cert ca ti ai luat rieger cu 3 ochiuri pe spate...:))) am vazut de ce ! bun...IMI PLACE !!! E GERMANIA!!!

Multumesc:oops: Nici mie nu prea imi place sa umblu cu prelungiri ... dar de asta chiar aveam nevoie...deaia am luat plastic originale ...Corsa B de fabrica arata oribil ... barile stock strica aspectul ... mai ales cu 9 j pe spate inainte sa ii pun riegerul ziceai ca e tractor . :D

kox_24 16-04-10 13:53

asta da proiect.rotile imi plac cum vin.foarte faina.daca o ti tot asa o sa fie de germania.o sa mai urmaresc evolutia sunt curios.bafta

Detman 16-04-10 20:41

foarte frumos ce ai facut pana acum. bafta in continuare.

All times are GMT +2. The time now is 20:25.

- Copyright 2026 4Tuning