![]() |
Re: Crazy Corsa
foarte tare ..... cel mai tare corsa pe care l-am vazut vreodata ....:D eurostyle , DUB, ....tot ce vrei pe masina asta ....felicitari ...spor in continuare
|
o sa iasa ceva fff interesant din masina asta :D bestiala bafta in continuare omule :)
p.s. rotiile de fata vad ca sunt cracanate si nu ai cum sa ii faci caderea la ele? deci iti manca interiorul, asa-i ?? |
Rotile le pot pune cum vreau eu... dc vreau le pot pune si drepte ... am reglaj la jamba. Mie imi place cracanata :)
|
Sunt frumoase crăcănate... au un aer German Style! :twisted:
|
Foarte interesant proiectul tau. Modificarile sunt exact cum trebuie sa fie ptr o Corsa B.
Nu pot decat sa te felicit ptr rabdare si investitie si bafta multa pe viitor! Vezi ca ti-am dat add pe mess, sa te intreb cate ceva;) |
e aproape 3 dimineata...si am stat sa citesc de la inceput topicul...super frumoasa buburuza...chiar fioroasa..o sa urmaresc tot timpul pt ca imi place,si sunt curios cum o sa arate la sfarsit,vopsita...de motor numai zic...bafta in continuare si felicitari..
|
Quote:
|
Re: Maşina mea: Crazy Corsa
Omule, chiar imi place mult cum ti-ai "aranjat" masina, si cu jantele alea mai late si cu haionul clean .... arata super bine... Mi-a placut mult cand ai zis ca te misti repede pentru ca lucrezi cu prietenii si asta chiar e super sa ai amici pasionati de masni si dornici sa te ajute . Mult succes in continuare si sfatul meu este sa-ti urmezi visul in continuare ;)
|
imi place mult cum a iesit, insa sfatul meu ar fi sa mai umfli putin aripile ;). bafta cu ea. arata bestial
|
cat vroiam sa te cert ca ti ai luat rieger cu 3 ochiuri pe spate...:))) am vazut de ce ! bun...IMI PLACE !!! E GERMANIA!!!
|
Quote:
|
clar! :)) masina trebuie sa fie cat mai clean ! jante suspensie reglabila ! rollcage , scaune sparco ...si sa fuga ! si aia e...daca ne complicam cu fibra , praguri si prelungiri...nu e treaba...:rolleyes2
bine...normal...fiecare cu gustul lui .... |
1 Attachment(s)
Quote:
Multumesc:oops: Nici mie nu prea imi place sa umblu cu prelungiri ... dar de asta chiar aveam nevoie...deaia am luat plastic originale ...Corsa B de fabrica arata oribil ... barile stock strica aspectul ... mai ales cu 9 j pe spate inainte sa ii pun riegerul ziceai ca e tractor . :D |
asta da proiect.rotile imi plac cum vin.foarte faina.daca o ti tot asa o sa fie de germania.o sa mai urmaresc evolutia sunt curios.bafta
|
foarte frumos ce ai facut pana acum. bafta in continuare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning