![]() |
Re: Myth Busted: Dacia Logan by GGD & PRO TUNING
Quote:
|
mie nu-mi place.....e prea joasa (nu poti uraca pe trotuar), n-are manere la usi (daca te prinde la furat te invarti pe langa masina pana se deschide portiera).....nasol :))))
|
Quote:
Manerele? Pai stau in Berceni! N-au avut astia ce sa mai fure si mi-au furat manerele, semnalele din aripi, antena, bandourile, emblemele, stropitorile. Asta e, poate imi cumpar altele. :lol: |
Salutare, cred ca te-am vazut azi dimineata cu avensis-u la Mcdonalds Dristor, tot GGD la numar din cate imi amintesc.
Semnat : Baiatul cu PGT 207 dungulita verde :lol: |
bravo Dani pentru premiul de la sibiu, nu prea ma omor eu dupa jantele albe, dar e alegerea ta. ti-ai tras filtru K&N??? cum merge??
|
1 Attachment(s)
Quote:
Mai merg cu 2 jeep-uri: B-66-GGD si B-987-GGD. :lol: Te-am vazut cand ai venit ... @MVP-ule, nu am filtru K&N, am tubulatura de la Pilot si filtru Green. se simte diferenta,mai ales ca trage aer de afara - din priza de pe capota, ca tot zic unii ca e la misto: nu mai e! :lol: Jantele le-am facut dintr-o nebunie, vroiam sa le vopsesc si mi-a placut cum da pe un ford albastru acelasi model de jante si plus ca a vrut un prieten sa mi le vopseasca electrostatic. Am vrut sa fac altceva,dar nu a iesit. Da eu zic ca dau bine pe masina si plus ca par mai mari. |
Parerea mea este ca ai cel mai frumos Logan din Romania . Felicitari man !
|
Te urmaresc :D by MVP ! ! !
|
Quote:
|
Nu credeam ca o sa postez asa ceva, dar uite ca se intampla:
LOGAN DE VANZARE ! ! ! si nu! nu e nici o gluma! Vand Loganul! Pret: 9000 E discutabil. Masina este varianta Ambition (ultimul model ca nivel de echipare). Tel: 0722526317 0765488804 |
Quote:
|
Trist,dar adevarat!
Un alt proiect? Ceva NEW? |
Quote:
|
presimt ca ai mancat stricat si ai visat urat.....;P
|
Quote:
Hai sa vedem ce si cum cu bavareza. Bft la vanzare. Sa ne tii la curent cu "new toy". |
| All times are GMT +2. The time now is 17:00. |
- Copyright 2026 4Tuning