![]() |
Re: poze cu fosta dacie "tau"
E totusi amintire sentimentala.
|
si asta conteasa mult de tot pentru unii si sincer...la cat de misto era si este facuta capota aceea ha sa zicem ca nu i sufragerie , dar in garaj acolo pe un perete pusa tot merita ...ca sa ii aminteasca mereu de unde a plecat .. cu totii ne-am dorii asa ceva daca am fii in locul lui ...sunt sigur de asta pentru ca toti impartasim o pasiune deosebipa pt masini
|
Sunteti penibili ... rau ...
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
adaug si eu cateva poze cu fostul TAU :D
|
vai mama ei....
|
daca imi spune cineva ca face parte si dintr-un club...NO COMMENT! Macar sa o aduca pe linia de plutire, un semnal, daca nu are bani de praguri macar sa le arunce pe alea rupte...si ma rog...Taran basit...dacia aia 1310 arata de N ori mai bine...pacat de fosta dacie tau...odata a fost la expo acum....
|
trist.....
|
;) aha
Quote:
|
masina nu mai e de mult ce a fost odata si nici nu cred ca va mai fi vreodata.Nu mai e de mult nici macar pe linia de plutire , face in ultimul hal.Mai nou are motor de 1300 care foloseste gazolina in loc de benzina si multe altele. Eu i-am urmarit "decaderea" vara trecuta deoarece o vedeam zi de zi.
|
Exageraţi!
Într-adevăr îi lipsesc ceva detalii, dar în principiu este aceeaşi maşină. Atâta vreme cât nu a fost pironită într-un stâlp este încă o Dacia 1310. |
adi eu iti zic din vazute nu din auzite.
|
Quote:
Maşina stă destul de bine la tablă Nu este hâită Are aceeaşi vopsea pe ea (cu mici defecte, dar este de înţeles) Nu arată într-o stare atât de deplorabilă pe cât exagerează unii. |
Cand am vazut pozele astea,sincer,mi-a curs o lacrima pe obraz.
NU sun o fata,dar mi se rupe sufletul. edit:rog un moderator sa stearga acest post |
Cand am vazut pozele astea,sincer,mi-a curs o lacrima pe obraz.
Nu sunt fata,dar mi se rupe sufletul cand vada asa ceva.Macar spalata sa fi fost si ea saraca. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:38. |
- Copyright 2026 4Tuning