![]() |
am filmat noi ceva da nu stiu cum a iesit pt c ploa si obiectivul era plin de picaturi. oricum cerculetele de la final le-am prins... problema e ca am filmat mai multe cerculetze decat cursa... :) poze am facut putine pt ca din nou ploia nu ne-a dat voie... sa vedem vom face in curand upload! Ahhh baietii din CTA nu de mail am nevoie de adresa unde locuiti pt ca sunt 650mb de film nu am cum sa-l trimit prin mail. Da un PM sau scrie intr-un mail la [email protected]
|
Am intrebat si eu ceva .. imi raspunde cineva??????
Am filmat si noi cu 3 camere:P dar poate avetzi ce noi nu avem .. |
-= 30.11.2003 =-
A fost frumos ... mai ales spre sfarsit ..
Apropo ... eu sunt ala cu Opelul Rosu care zbiera rau de tot ... Si ... aveti voi pe 4tuning.ro la inceput o poza cu un VW care fugareste un Golf 3 ... nu prea tzin eu bine minte dar cred ca are B -... - TIS sau ceva de genul la numar si acum 2 zile ( pe 29) a cam luat-o la iesirea din Constantza spre Harsova rau de tot la una mica .... ( pe aceasta cale vreau sa ii transmit ca o masina poate sa arate super misto daca nu fuge se face de 2 ori mai rau de kko cand i-o da unul cu una care arata nashpa ( a mea de ex) si are o uzina dedesubt ) ... Cred ca m-a subestimat ... :lol: deci cred ca ar trebui sa schimbatzi masina pe care o fugareste politia .. :D In rest .... poze cand mai punetzi ? |
Si eu vreau sa vad tot timpi ... As vrea sa vad care locul am fost in general ?! si in grupa mea, care a fost differente in timp.
Vor fii ceva ca asta ?!?!?! |
HAI FRATZILOR ... NU ATZI MAI FACUT POZE ???
|
Am facut 120 pozele, dar am ZAPP si nu pot sa uploadez toate ... Si aceste sunt din Corolla Club in Polonia ...
Am si 2 filme, dar numai cu mine. Asteptati, cred, ca vor fii mai multe la 4tuning.ro |
Quote:
Mersi |
BAI FRATZILOR, CE SE AUDE CU TIMPII AIA?
|
Quote:
drive safe |
2 Attachment(s)
pozele...
|
3 Attachment(s)
....alte poze
|
3 Attachment(s)
...
|
3 Attachment(s)
...scuze pt calitatea pozelor...
|
pareri
Nu prea a fost lume la raliu.V-a speriat vremea?Au lipsit destule masini cu care eram obisnuiti !!!
In schimb au fost tari baietii din Constanta.Au facut supershow.Raliul nu a fost cine stie ce dar showul facut in parcare a fost super.Mi-a placut Skoda care a dat niste derapaje super adevarate , opelu rosu care urla aproape ca cielo-ul lui Sebi si a dat un burnout super adevarat, dacia alba care a intrat in fordul fiesta ( :lol: ). Am vazut si reportajul la Tv ... Fain! Acum sa vedem timpii , pozele si filmuletele pe 4tuning !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:54. |
- Copyright 2026 4Tuning