![]() |
Re: Vento
LA MULTI ANI SI UN AN NOU MAI BUN SI MAI FERICIT!
|
Quote:
|
La multi ani!!!!
sa fie un an reusit si numai bine...spor la treaba cu vw-u ceva planuri:D?ce se mai aude eu zic sa ii tragi niste buzate cu gume trase,si mai mici alte detalii ceva ce va da per total un rezultat cu effect extra:D(semnalele,toba,buza etc..) |
Am luat pauza de sarbatori pt moment.dar incepem din ianuarie.
|
am inceput bine anul cu un telescop schimbat :))
|
5 Attachment(s)
Avand in vedere ca a venit primavara m-am apucat de facut curat in masina.prima data am frecat pina am ramas fara amprente la maini jantele.destul de faine au iesit.dupa aia restul pina seara.dar acum arata lux.sa vina iepurasul!!
|
arata bine vento-ul...un minus pentru parasolar
ps: ai putea sa faci semnalizarile din bara cu negru, ar da mult mai bine |
pai la inceput am zis ca arata bine pina am vazut ca e alta nuanta de rosu si a dat frigul.a inceput sa se rupa.trebuie sa-l dau jos.asta e ,am incercat sa vad cum e.
|
1 Attachment(s)
mici modificari.parasolarul a disparut.nu avea nici o treaba cu masina.jante schimbate.cele vechi vandute.doar o poza am si aia nasoala ca am scapat tel pe jos si a fost traumatizat.o sa fac altele.
|
Mult mai frumoase jantele astea.
Succes cu masina |
te-am vazut azi la facultate in fata(la vest)erai in trecere
imi place cum da stopuriile cu culoarea masinii cauta niste jante late cu buza sau fara(dupa preferinte)si ii frumoasa masina;) spor |
Ii sta foarte bine cu jantele astea.
|
Quote:
|
Poate nu il pasioneaza jantele cu buza. De exemplu jantele astea dau chiar bine gen Oz-uri
|
Quote:
ceva mai rar,mai lat eventual,cu gume trase daca se poate si etc.. in fine...era o sugestie per total ii ok masina,dar mai este de lucru ca sa fie ceva extra |
| All times are GMT +2. The time now is 13:54. |
- Copyright 2026 4Tuning