![]() |
Re: LOGAN-albastru egee-Ady
Frumos dupa balaceala...e curata si ea. Pe cand un clean la spate ? O sa arate bine :D
|
nu stiu...am 2 variante s o fac pe casco dar e cam greu si imi va creste si taxa la urm. rata ori sa o fac pe cash cu 150 lei...momentan ramane asa:D
|
5 Attachment(s)
new pics cu al meu cocostarc si cu cocosata unui prieten:D
|
Quote:
|
@adi.schumi_tm-nu man n am xenon...am decat pozitiile albe gen led...pe viitor voi monta becuri care imita xenonul cu lumina alba:)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
pai la tine pe alb...se vede mai ok dar la mine pe albastru asta pretentios nu stiu cum ar iesi:Dplus ca eu sunt si perfectionist si nu mi ar placea sa fac operatia asta cu spray-ul:D din cate am inteles la tine e doar de moment...dar eu as faceo permanent...numai stau dupaia iar s o fac calumea!p.s. azi am montat becuri cu tenta albastra...lumina alba...in poza nu se vede foarte alba deoarece am pozitiile cam puternice si daia:D
|
Am si eu o problema:(abia am ajuns acasa...si imi tot faceau fite de aseara becurile pe faza lunga si scurta,cand aprind faza scurta,ba mi se stinge becu din stg ba cel din dr,ba merg aman2,ba niciunul...iar pe bord cateodata chiar daca am faza scurta aprinsa imi arata si becul din bord pe faza lunga e aprins...chiar daca eu nu pun faza lunga...am scos mufele de la becuri si am obs. ca mufa celui din stanga e putin topita...dreapta inca buna...si asa cu mufele scoase am aprins becuri pe faza scurta sa vad daca se mai aprinde lumina de la faza scurta in bord si tot se aprindeas a putea sa aibe instalatia ceva?sau e de la becuri?!?maine le voi pune pe cele stock sa vad daca mai face?voi de la ce ziceti ca ar fi?cei care au habar va rog ajutati ma!ms all!
|
nu am idee care e treaba cu faza scurta si lunga dar imi poti spune cu ce ai vopsit etrierii si butucul pt ca vopseaua nu cred ca va rezista din cauza caldurii e cumva vopsea specifica si dak da zi-mi si mie numele :D
|
Quote:
|
Ai verificat sigurantele? Poate o fi de ele...
|
Quote:
ia coboara 2-3 serpentine in viteza si sa vedem daca poti pune mana la etrier. |
1 Attachment(s)
@Alexis_PSA-nu e nimic special...am dat cu smilgher,grund spray,vopsea spray normala...care se da si pe plastic si metal...si asa cum arata acum cum le vezi tu..inca arata f.b. au deja 5 luni si nu s a facut cum zici tu:)
@Cosmin-SNR-temperatura este destul de mare...dar tinand cont ca inainte am curatat bine si am dat cu grund...asta le a mentinut:) @B-99-SAA-problema s a remediat...era de la saraciile alea de becuri=))momentan le am pus pe cele stock si merge foarte bine...si dupa ce le am montat m am dus la un servis unde mi le a masurat cu un aparat special [am uitat cum se numeste]:P @Andreea13- asa este:) P.S. azi am pus colant pe sigla...asta am gasit pe acasa=))pe viitor voi pune colant negru mat...asta pana cand voi face clean ul;) |
2 Attachment(s)
In seara asta am achizitionat un set de arcuri Eibach cu 480lei...au 6 luni dar arata impecabil...noi au costat 620[am vazut bonul],ce ziceti am dat bine pe ele sau m am ars?:-s ele o coboara vreo 3,5 cm iar dupa montaj si repozitionarea bucselor ajunge pe la 4cm,astept sa mai treaca vremea rece si sper ca numai va veni zapada si sa le vad odata pe jml pe burtazilele astea vreau sa achizitionez si un cozoroc de luneta...vine si ala in maxim o saptamanacand va veni vremea buna vreau sa i vopsesc tamburii,etrierii si jantele [de care mi e sila sa ma apuc]))si pe viitor sa fac porbagajul clean si sa revopsesc capota [are o indoitura] pe casco...aaa,si sa schimb tot pe casco incuietoarea soferului[un bou a incercat sa mi sparga masina]am inteles ca trebuie schimbate si cheile:-/...in fine sper sa iasa ceva frumosnumai bine la toata lumea ><
|
Buna alegere ! ;)
Eu zic ca ai dat bine pe ele.. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:49. |
- Copyright 2026 4Tuning