Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Propuneri/Challenges (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/17755-propuneri-challenges.html)

Ace Axel 03-07-06 15:54

Re: challenges

partile negre din partea de jos a masinii presupun k sunt imitatii de carbon!?

maf 03-07-06 15:56

you`we guest it :D ........ am mai facut cateva modificari da nu mari, nu o mai scanez......... dc nu faceti freehand tuning team? :D

Ace Axel 03-07-06 16:50

am vrut... a mdeskis topic... dar nu ne-a sustinut nimeni .... mai trebuiesc oameni... si mai multa activitate p sectiune...

maf 03-07-06 17:08

ce activitate?
am facut dacia aia acum 2 zile, ieri golfu, azi am inceput sa lucrez la un 407 sport,poate il postez diseara...... 1 masina la 2 zile e destul de bine parerea mea ...... dar ne treb macar 10 oameni ........

Ace Axel 03-07-06 18:15

pai tocmai... un singur om kre lucreaza nu e suficient... si eu probabil o sa lucrez mai mult dupa c scap de bac... cassyus lucreaza si ne incanta cu desenele lui din cand in cand, djvictor... si alti cativa (imi pare rau k nu imi aduc aminte numele tuturor... sper sa nu se supere p mine... nu inseamna k ei lucreaza mai prost sau ceva) ... dar nu sunt suficienti

Oxide 03-07-06 19:05

Quote:

Originally Posted by Ace Axel
pai tocmai... un singur om kre lucreaza nu e suficient... si eu probabil o sa lucrez mai mult dupa c scap de bac... cassyus lucreaza si ne incanta cu desenele lui din cand in cand, djvictor... si alti cativa (imi pare rau k nu imi aduc aminte numele tuturor... sper sa nu se supere p mine... nu inseamna k ei lucreaza mai prost sau ceva) ... dar nu sunt suficienti

pai...nu sunt multe talente la noi...shi dak is...is "genii ascunse" :)

Ace Axel 03-07-06 21:45

ba sunt destui... doar k ori nu au timp ori nu stau sa isi posteze munk aici... cel putin asa cred eu...

maf 04-07-06 01:19

1 Attachment(s)
nah sa nu fiu rau, peugeot 407 sportline park.......... lipsa de ocupatie, l-am lucrat acum la 11-12

Ace Axel 04-07-06 19:07

maf... incearca sa nu mai le lucrezi asa in graba... mai mult detaliu

maf 04-07-06 21:41

ok shefu...... am potential ? :D

cassyus 05-07-06 00:04

Quote:

Originally Posted by maf
ok shefu...... am potential ? :D

''potential-ul'' ti-l faci daca ai rabdare........deci..... mai multa rabdare nu te grabi cand desenezi....cu cat desenul este mai reusit si sadisfactia ta o sa fie mai mare ;)....iti garantez!
hai ca iti dau cateva sfaturi,....... esti sucevean de al meu si trebuie sa ne ajutam intre noi........hi,hi.....nu stiu ce creioane folosesti insa eu iti recomand:
-0.5 -B sau HB
-0.33
astea sunt creioane mecanice le folosesti pt detalii
si creioane ''obisnuite'':HB,B2,B3..........B5 , radiera si o ascutitoare buna de exemplu, faber castell
''investitia'' e putin cam scumpa la partea mecanica dar io zic ca se merita..... bafta!

Ace Axel 05-07-06 12:51

ce se mai aude cu silvia cassyus!? knd le postam?!

LKS 07-07-06 09:43

Quote:

Originally Posted by Oxide
shtiu sa ***,sa fac drift...

ce drift shtii tu sa faci ma ?!

Oxide 07-07-06 10:05

Quote:

Originally Posted by LKS
ce drift shtii tu sa faci ma ?!

ben k nu dai quote dupa 100 d pag...:P
cu mashina...something wrong?:lol:

Ace Axel 07-07-06 14:15

hai mah... mai facem poll la hot rod!?

All times are GMT +2. The time now is 22:25.

- Copyright 2026 4Tuning