![]() |
Re: GR 01 NVN
Urat mai stau gumele alea , zici ca mai au putin si sar de pe jante.
|
Quote:
|
Quote:
Sa folosesti cu placere jantele! |
gumele 205 o sa ajunga la mine
|
5 Attachment(s)
pentru ingerasu99.....doar o laterala,oricum nu va ramane asa,voi pune tot cauciucuri normale si pe astea:Dmai apare si ajutoru meu in poze,trebuia sa se bage si el:lol:
|
Mie-mi place cum arata :-)
|
Quote:
Mai avem in Giurgiu o dacie gri frumoasa, la fel cu jante late si putin lucrata la body dar nu stiu daca e postata pe forum sau nu. (o sa ii fac o poza ca sta aproape de mine) Oricum... tu pune suflet in ceea ce faci si-ai sa fii mandru de a ta masina oricand ! Numai bine si bafta in continuare. |
2 Attachment(s)
mersi _Bj_si mie imi place cat de cat:D aXXo si eu tin la ea si sper sa fac ce mi-am propus...si sper sa nu o mai recunosc nici eu:D azi mi-am aruncat ochii pe talon cat tot se apropie itp-ul sa vad ce si cum si am dat peste ceva ciudat zic eu::shock:am observat ca pe talonul meu scrie ca am cauciucuri de 155/13:shock:what the fuck.....cum aveam 2 bucati din cele originale aruncate prin curte m-am dus sa le studiez,si observ ca pe ele scrie 165/13....cum oare au putut face asta,daca ma oprea politia in acest timp cum le demonstram eu ca defapt sunt cauciucurile originale?:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Poate iti faci o idee :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Man! Pe taloanele astea noi nu mai scrie nici o informatie despre roti, nimic. Daca te ajuta, schimba talonul... :D
Eu unul am scapat de problema jantelor :D |
mersi mult dar nu mai este nevoie.......anumite lucruri ma fac sa inchid acest topic:sad:asa rog un moderator sa faca acest lucru....nush cand il voi mai deschide sau daca il mai voi deschide vreodata:cry:bafta tuturor!
|
3 Attachment(s)
daca nu s-a inchis e bine...pt ca masina a trecut itp-ul,singurul lucru ce a trebuit sa schimb a fost un capat de bara...drept urmare am ales sa schimb bieletele de directie cu totul pt ca aveam garniturile macinate......jantele au primit toate cauciucuri de 165.70.13 si o mica vopsea..nu profesionala cu un "spray de fericire":-P
|
5 Attachment(s)
daca nu pot sa mai dau edit fac asa.....:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning