Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   NFS Underground 2 Editia Romaneasca (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/176453-nfs-underground-2-editia-romaneasca.html)

kitz` 28-04-10 19:59

Re: NFS Underground 2 Editia Romaneasca

dupa ce site`uri luat masinile.... ca vreau sa caut si eu una :):)ms anticipat

capa` 28-04-10 20:10

Eu cred ca primul Screen e cel mai potrivit !

sandor406 28-04-10 20:13

foarte tare ideea!;) bafta la proiect fratilor!!!! si screen nr 1 este tare!;) dar daca se poate, nu modificati sa fie dacia 1310 in mijloc? ca solenza si loganul sunt cam pe aceleasi unde...:))

marian92 28-04-10 20:26

Quote:

Originally Posted by kennyagainst (Post 3318350)
Nu trebuie nici un program. poti scoate masini de pe nfscars si doar copiezi fisierele respective unde trebuie si setezi pozitia rotilor. Deobicei fiecare masina are un readme. Nu trebuie decat sa urmezi instructiunile.

Cat despre mod.

Am facut 3 Loading screenuri insa nu ma pot hotara care sa il folosesc. Mai jos aveti poze cu cele 3 si va rog sa alegeti care credeti e e mai bun. Majoritatea castiga :D

Screen 1
Screen 2
Screen 3

Cred ca primul print screen se potriveste cel mai bine,deoarece mai jos scrie underground 2 Romania si apar 3 masini romanesti deci ala cu VW Golf e exclus parerea mea:D

kitz` 28-04-10 20:35

Quote:

Originally Posted by marian92 (Post 3318581)
Cred ca primul print screen se potriveste cel mai bine,deoarece mai jos scrie underground 2 Romania si apar 3 masini romanesti deci ala cu VW Golf e exclus parerea mea:D

auziti o propunere.... la inceput apare fata aia cu cine o inlocuiti cu sexi braileanca sau simona senzual????:twisted:

kennyagainst 29-04-10 11:10

Quote:

Originally Posted by sandor406 (Post 3318525)
foarte tare ideea!;) bafta la proiect fratilor!!!! si screen nr 1 este tare!;) dar daca se poate, nu modificati sa fie dacia 1310 in mijloc? ca solenza si loganul sunt cam pe aceleasi unde...:))

Il voi modifica:D. Voi mai face si altele ca sa avem de unde alege. Astea imi plac dar nu prea ma satisface pe mine. Voi mai face inca 3 si cel ales din cele 6 va fi in joc:D

golby4u2008 29-04-10 11:55

Quote:

Originally Posted by kitz` (Post 3318613)
auziti o propunere.... la inceput apare fata aia cu cine o inlocuiti cu sexi braileanca sau simona senzual????:twisted:

...auzi?.....fara suparare dar tu citesti macar ce postam noi aici?....sau macar te uiti la pozele ce lea bagat Kenny? Noi nu bagam nici pe "Sexy Braileanca", nici pe "Simona Senzual"...nu ca nu ar fi bune :D...dar totusi....ideea e sa bagam o poza cu o masina romaneasca....sau una faina...in fine...ideea e sa citesti atent ce postam noi, dupa aia sa citesti atent din nou ce ai postat tu.....shi dupa aia sa postezi linistit....hmmmm cam multe cuvinte "postat" :))

Mr.Extasy 30-04-10 04:37

O idee in legatura cu load screen-ul: Puteti pune 3 masini,3 Dacii: SGM,AYG,WRC. Eu zic ca ar da mai bine asa ca loading screen.Acum,fiecare cu pasaricile si parerile lui.

kitz` 30-04-10 09:19

Quote:

Originally Posted by golby4u2008 (Post 3320047)
...auzi?.....fara suparare dar tu citesti macar ce postam noi aici?....sau macar te uiti la pozele ce lea bagat Kenny? Noi nu bagam nici pe "Sexy Braileanca", nici pe "Simona Senzual"...nu ca nu ar fi bune :D...dar totusi....ideea e sa bagam o poza cu o masina romaneasca....sau una faina...in fine...ideea e sa citesti atent ce postam noi, dupa aia sa citesti atent din nou ce ai postat tu.....shi dupa aia sa postezi linistit....hmmmm cam multe cuvinte "postat" :))

zi-mi si mie unde am gresit ... aaaaaaaaa ... am gresit ca nu imi place prima imagine ??????

golby4u2008 02-05-10 12:14

Quote:

Originally Posted by kitz` (Post 3322540)
zi-mi si mie unde am gresit ... aaaaaaaaa ... am gresit ca nu imi place prima imagine ??????

Nu ticule...nu acolo ai gresit.....Kenny a bagat load screen-uri....ca voi sa alegeti....in NFSU2 e "gagica aia", noi punem altele, cu masini. Tu ai zis ca e naspa aia cu dacia, ok nu-i stres, dar de ce intrebi daca o punem pe "sensual" daca noi am bagat deja pozele pe care vrem sa le punem? Si ah da, ce fel de "Romania" ar fi daca nu bagam dacii?...aici chiar va rog sa-mi raspundeti, are dreptate @Kitz ca stricam jocul cu Dacia ?

U2 Romania 02-05-10 12:19

sall all...:D:D chiar mi se pare foarte buna ideea unui nfs care sa cuprinda masini romanesti si sa fie in romana,muzica romaneasca...poate si manele:)):))...si sa semene cu bucuresti sa un oras mai mic.....pt ca ne-am saturat de nfs u2:))eu sunt pro:P:P:Psi sunt de acord cu prima imagine....

kitz` 02-05-10 14:51

Quote:

Originally Posted by U2 Romania (Post 3326535)
sall all...:D:D chiar mi se pare foarte buna ideea unui nfs care sa cuprinda masini romanesti si sa fie in romana,muzica romaneasca...poate si manele:)):))...si sa semene cu bucuresti sa un oras mai mic.....pt ca ne-am saturat de nfs u2:))eu sunt pro:P:P:Psi sunt de acord cu prima imagine....

manele????:sad::sad::sad:
sau ai glumit?

U2 Romania 02-05-10 14:54

Quote:

Originally Posted by kitz` (Post 3326783)
manele????:sad::sad::sad:
sau ai glumit?

poi normal ca am glumit:)8)8)8)8)nu sunt manelar.....:twisted:

U2 Romania 02-05-10 14:55

da-mi si mie id de mess...poate mai vb..

SST 06 04-05-10 21:52

man am cateva idei pentru voi 2 sau voi toti cei ce lucrat la acest project !!! Lasati-o dracu de treaba cu lambo-uri , pagani si porsche. As fi curios sa vad un lambo cu hidraulice hai ma ce dracu.

Daca NFS-ul se cheama Underground 2 Romanian Edition ce cauta muscle car-uri in el ? De cand au facut romanii lambo sau porsche ? Bagati dacia de la 1300 pana la duster bagati daewoo in loc de suv-uri precum hummer bagati aro etc..Mai intai bagati masinile romanesti toate trabanturi dacii si alte astea cea ce vezi prin romania si E30-uri si apoi bagati ce vrea muschii vostrii !

SUNT ALATURI DE VOI DAR INCERCATI SA IMI URMATI SFATURILE VA ROG FRUMOS ! CA SA POT SA JOC CU PLACERE ACEASTA EDITIE ROMANEASCA !

DACA AVETI NEVOIE DE UN WEB-siter va stau la dispozitie cu tot ce am creez forumuri si site-uri de la 0 !! astept sa ma integrez si eu si vreau sa va ajut cu tot ce pot !

All times are GMT +2. The time now is 13:55.

- Copyright 2026 4Tuning