![]() |
Re: NFS Underground 2 Editia Romaneasca
dupa ce site`uri luat masinile.... ca vreau sa caut si eu una :):)ms anticipat
|
Eu cred ca primul Screen e cel mai potrivit !
|
foarte tare ideea!;) bafta la proiect fratilor!!!! si screen nr 1 este tare!;) dar daca se poate, nu modificati sa fie dacia 1310 in mijloc? ca solenza si loganul sunt cam pe aceleasi unde...:))
|
Quote:
Cred ca primul print screen se potriveste cel mai bine,deoarece mai jos scrie underground 2 Romania si apar 3 masini romanesti deci ala cu VW Golf e exclus parerea mea:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
O idee in legatura cu load screen-ul: Puteti pune 3 masini,3 Dacii: SGM,AYG,WRC. Eu zic ca ar da mai bine asa ca loading screen.Acum,fiecare cu pasaricile si parerile lui.
|
Quote:
|
Quote:
|
sall all...:D:D chiar mi se pare foarte buna ideea unui nfs care sa cuprinda masini romanesti si sa fie in romana,muzica romaneasca...poate si manele:)):))...si sa semene cu bucuresti sa un oras mai mic.....pt ca ne-am saturat de nfs u2:))eu sunt pro:P:P:Psi sunt de acord cu prima imagine....
|
Quote:
sau ai glumit? |
Quote:
|
da-mi si mie id de mess...poate mai vb..
|
man am cateva idei pentru voi 2 sau voi toti cei ce lucrat la acest project !!! Lasati-o dracu de treaba cu lambo-uri , pagani si porsche. As fi curios sa vad un lambo cu hidraulice hai ma ce dracu.
Daca NFS-ul se cheama Underground 2 Romanian Edition ce cauta muscle car-uri in el ? De cand au facut romanii lambo sau porsche ? Bagati dacia de la 1300 pana la duster bagati daewoo in loc de suv-uri precum hummer bagati aro etc..Mai intai bagati masinile romanesti toate trabanturi dacii si alte astea cea ce vezi prin romania si E30-uri si apoi bagati ce vrea muschii vostrii ! SUNT ALATURI DE VOI DAR INCERCATI SA IMI URMATI SFATURILE VA ROG FRUMOS ! CA SA POT SA JOC CU PLACERE ACEASTA EDITIE ROMANEASCA ! DACA AVETI NEVOIE DE UN WEB-siter va stau la dispozitie cu tot ce am creez forumuri si site-uri de la 0 !! astept sa ma integrez si eu si vreau sa va ajut cu tot ce pot ! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
- Copyright 2026 4Tuning