Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum agãti un baiat (pentru fete) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1749-ag-baiat-fete.html)

sonnya 13-09-04 19:15

bai frate dar e kiar interesant topicul asta :) ... sincera sa fiu desi sunt fata am ras ceva cam mult... de unele mesaje scrise mai sus :)
pana mea.. parerea mea este ca`i destul de simplu sa agatzi atat pentru o fata cat si pentru un baiat.. fiecare face asta in felul lui`..
eu una ma comport cat mai natural atunci cand imi place un baiat.. putin.. tupeu.. putina bagare in seama.. si gata :) daca`i destept si`i pica fisa .. si daca vrea sa aibe ceva cu mine logic, vine singur la mine.. daca nu il las in pace.. :) si caut pe altu ca`s destui... doar n`o sa ma plimb dupa un baiat si n`o sa fac pe draq`n patru ca sa`l agatz .. :)

radutzu 25-09-04 16:39

bre shtiti voi vorba aia: dupa tramvai si femei sa nu fugi niciodata! mai vin altele!!

asha, bey cum pana mea pe mine nu m-a agatzat niciodata vreo gajik la semafor, hmmm o sg data a fost o pietoana blonda, buna, si mi-a tras un zambet da atata!!!

IS 18 BOG 25-09-04 17:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"radutzu\"
bre shtiti voi vorba aia: dupa tramvai si femei sa nu fugi niciodata! mai vin altele!!

asha, bey cum pana mea pe mine nu m-a agatzat niciodata vreo gajik la semafor, hmmm o sg data a fost o pietoana blonda, buna, si mi-a tras un zambet da atata!!!

looooll ... dar cand te atasezi de una si aia pleaca ... ??? nu o vrei tot pe aia ? sau sari la alta ?

Hondarul 25-09-04 19:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Da_Rude\"
LOOL Eryka...:) pei acu zi si tuh...emmm am si eu o intrebare..by Eryka ... ( B 69 REA ... coming soon ) nu e un golf 3? condus de o tipa..cred :D si u ai 16 ani... :oops: sau esti tuh? :D

Tu vorbesti de vecina mea... Golf 3 GTI, negru, cu REA la numar...
D-ra Eryka este minora... Vrea si sa fie REA , dar 69... :lol:

Hondarul 25-09-04 19:27

Cat despre agatzat, de ce sa ne cacam pe noi stimati colegi, ca daca va zambeste o duduie ceva mai mult, incepeti sa va simtiti mari zmei... Si daca si incepe sa se bage in vorba, gata, cu gandul la asternut...

Daca o gagica arata bine, e super usor sa agate. E legea junglei. Mai ramane tupeul... De asta duce lipsa comunitatea sexului slab din Romania. Cand de fapt de tupeu au romancele nevoie, acesta fiind cheia succesului...

Apropo Eryka, baga si tu o poza recenta, ca am vazut 3 si nu semeni in niciuna. Sa vedem cam cat de usor poti agatza... :pelvic_th :pelvic_th

IS 18 BOG 25-09-04 22:37

1 la 0 ptr. Hondarul :D

B|shOp-VR6 26-09-04 01:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Apropo Eryka, baga si tu o poza recenta, ca am vazut 3 si nu semeni in niciuna. Sa vedem cam cat de usor poti agatza... :pelvic_th :pelvic_th

Aia cu golful intr-adevar e vecinica ta.. cat despre B 69 REA e pe un Tico mov :D.. iar de agatat.. iti zic eu ca agata eryka dak vrea :D

radutzu 26-09-04 22:57

eryka ce zici, hai incearca sa ma agatzi!!! iti promit k nu te refuz :D

Eryka 27-09-04 16:59

hmmm... vrei sa te agat :oops: ??? si daca nu imi place de tine????? :lol: ce fac atunci??

hondare... poze daca vrei ti le dau in alta parte

Psycho 27-09-04 17:48

hmzz simt k se infiripa ceva ... hai sa va zic ceva .. tov. mea .. sunt cu ea de 6 ani ... sa zicem k p ea nu poa sa o agatze unu ... ( zic eu ) are bani ( destui ) asa ... dar i`am pus o problema ... si problema asta am pus`o la mai multe fete si ... multe au raspuns k ar face cam la fel .. sa zicem ... k esti cu unu la care tzii si care il iubeshti te iubeshte :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: ok .. si intr`o seara i se pune pata pe unu ... si ala mai are si bani si il agatza ... ( ea mi`a spus k ce`l mai ushor mod de a agatza e in diskoteka .. ptr k ( hai fetelor k stiti ... ) cel mai ushor mod de a pacali un baiat .. e o fusta scurta .. un machiaj ... o bluza decoltata si un dans deshucheat eventual pe o manea :D ... asa .. si omu are bani are mashini vile si piscine .. ce ai face l`ai agatza .. si ai arde`o si cu el .. chiar daca stii k ... ai pe unu acasa care tzine la tine ... si .. plm .. adik .. , conditzia materiala ... conteaza .. mult sau f mult //// ... o parte au zis k da ar face`o .. adik l`ar agatza si pe ala daca finantzeaza si e baiat finutz :D ... deci .. foamea de bani .. iti place .. nu te satisface .. ai un scop .. sa torni fraieru si sa`i iei tot ... da`mi banii vreau banii ... uite asa fraierii arunk cu dolarii :) ... ehhh ashtept o fata care sa`mi confirme k cea mai buna si cea mai ushoara metoda de agatzat e ... discoteka .. o fusta .. o bluza decoltata alea alea ... ?!?!?

Eryka 27-09-04 18:00

ai drepate.. in discoteca chiar se agata cel mai usor... iar la faza cu tipu cu banii.. de unde stii k are vile si masini si multi bani.. si poate k sunt unele pt care nu conteaza banii si prefera sa ramana langa cel pe care il iubeste si stie sigur k o iubeste .. eu una nu m-as fii risca sa il pierd pe cel iubit ( daca mai era ) nici macar pt toti banii din lume. pt k stiu k nu banii aduc fericirea... chiar daca sunt necesari... in fine...

radutzu 27-09-04 18:23

eu is ars cu fetele!!! din toate punctele de vedere!!! cea mai nashpa treaba am patzit-o de curand!!!!

hmmm pai mey eryka daca vii la iasi la vreun play cu baietzii de la 4tuning poate o sa ma vezi!! hmmm daca ma gandesc mai bine cred ca o sa ma vezi direct pe site :D daca pun ashtia pozele de duminik de la play :P

Eryka 27-09-04 18:46

nu cred k o sa mai apar pe la curse de azi incolo... asa k sorry.. si daca chiar tii neaparat sa imi trimiti o poza cu tine... vezi k am yahoo msg... si adresa de email ... :wink:

200SX 27-09-04 18:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Eryka\"
nu cred k o sa mai apar pe la curse de azi incolo... asa k sorry.. si daca chiar tii neaparat sa imi trimiti o poza cu tine... vezi k am yahoo msg... si adresa de email ... :wink:

?????? ce patisi ?????

Eryka 27-09-04 19:04

n-am patit nimik :wink: ... doar k, zic eu.. ar fii nevoie de o pauza... incetul cu incetul incep sa o iau... am zis sa stau un an pe bara... pana imi iau carnetul... oricum... nu cred k o sa ma abtin... deja incepe sa ma manance :lol:

All times are GMT +2. The time now is 12:08.

- Copyright 2026 4Tuning