![]() |
Re: Tico B-99-SAA
daca o sa te iei dupa opia o sa ramai lefter :lol: mai fa o pauza si strange bani pentru o revopsire, ca o sa ai nevoie de cateva piese noi :D
|
Salut,
Foarte bine arata cu folia pe geamuri. Mai am o intrebare: Cotiera de la ce masina este? A fost greu de montat? Multumesc |
Quote:
Quote:
|
Salutare. Am citit topicul, ce sa mai, foarte ingrijita masina, iar modificarile cu bun gust :-P
O mica sugestie, pozitiile fata - incep sa sa ingalbeneasca, ceva nou? :lol: Spor la strans cash pentru modificari! ;) |
o sa vina si alte faruri, bara fata, aripi...se schimba cam tot ce e dus si dupa o baga la paint :D dar trebuie vreo 5-6mil numai sa cumpere piesele la bot, plus vopsea, mana de lucru...asea ca daca se abtina vreo 1-2-3luni o face cum trebuie la exterior :lol:
iar ca mecanica numai ai mari probleme. Sa nu uiti sa vezi de unde iei furtunu ala...sa nu te culci pe o ureche cu improvizatia ;) |
Ieri seara (in jurul orei 21) erai pe la Prosper? Am vazut un Ticolau cu jante CMS cum se regasesc pe Matizuri... si cam avea culoarea ta.
|
Quote:
Quote:
Quote:
apropo, are cineva un sticker cu 4Tuning mai de calitate? cu lipici bun, si culoare frumoasa (am mai avut unul care era culoarea palida si lipiciul lasa de dorit). |
Sa lu faci prostia sa iti cumperi faruri "clare" pentru Tico, nu sunt bune de NIMIC. Mie mi-a placut cum arata, etc ... si cu faza lunga acum vad cum ar trebui sa bata de fapt faza scurta + ca reglajul il vei face manual ...
|
vad ca si tu te ti tare...imi place...modificari cu gust...te misti repejor...stiu si eu cum e cu fondurile dar asta e,bafta multa in continuare si tine-o tot asa;);)
numai bine! |
Quote:
Poate data aviatoare. |
frumoasa evolutia masinei tale am urmarit de la inceput
fai jantele albe si bagai si o culoare traznita daca tot vrei sa o revopsesti bafta |
Quote:
si un update la masina.... s-a rupt cablu la ambreiaj, si bate ceva pe fata, cred ca pivotii (n-am apucat sa ma uit). astept niste finante, apoi ma apuc de ea. o sa ma duc la tovrashu meu, care lucreaza bine! dar depinde in primu rand de bani, apoi de vreme, apoi de servici (timpu)... sper sa iasa bine. |
tigani aia sunt de vina, ne-au blestemat...lasa ma ca se rezolva repede alea, renunti la toba deocamdata :lol:
|
Quote:
|
Quote:
macar tragei o nuanta frumoasa de albastru...bafta multa si spor la treaba:!::!::!: cu stikerul ala cum stam..il pui tu sau imi fac o comanda pe forum..nu-i suparare ca nu poti;);)...dar sa stiu ce fac... numai bine:!::peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:31. |
- Copyright 2026 4Tuning