![]() |
Re: DJ-07 -P A D
salut razvane sa sti ca ii sta bine asa cu capace modelu asta dar nush ce sfat sa iti dau sa vopsesti buza de la janta sau sa mergi mai departe cu capacele
|
mersii mariusica nici eu nu mai stiu ce sa mai fac cu masina asta ,cum sa o mai las si ce sa ii mai fac .cred ca o las asa ca imi place, cand m-a plictisesc de capace ii dau o dunga la janta ,si cand ma plict si de dunga pun iar capacele si asa nu ma mai plictisesc niciodata .glumeam .da vad eu cum fac
|
arata oribil cu capace
|
1 Attachment(s)
i-am dat jos suportu de la numar ...ii sta mai bn asa :D:D:D:rolleyes2
|
Îi stă mai bine aşa, dar văd că ai masacrat tabla, dând găuri.
Puteai să faci altfel. Cu velcro ;) |
adica cum cu velcro
|
Quote:
Mai popular spus - "arici" O parte este scămoşată şi cealaltă este formată din mici ţepi de nylon. |
adica scai dinala :D
|
aaa ms
|
4 Attachment(s)
Astazi am cumparat daciutei mele doua scaune de ford mondeo .mine ma duc sa le sudez sau sa vad cum le prind la cineva imi ia vreo 500 de mii .zic ca sunt dragutzee fata de cele de dacie 8)8)8)
|
Mda...
Dacă pentru niste şine de sudat îţi ia atât, nici nu îmi pot închipui cât ar putea să îţi ceară pentru altele mai complexe. P.S. Fă şi tu "curat" în maşina. Nu prea îi stă bine cu atâtea briz-brizuri. |
Salut Razvane ! imi place cum arata masina ta
|
MS mult
|
2 Attachment(s)
gata am pus si scaunele offf.mai trebuie putin curatate da o sa cumpar zilele astea solutie...
|
Quote:
bafta cu ea!!!...o intrebare...a fost cumva de vanzare pe 4tuning?! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:33. |
- Copyright 2026 4Tuning