Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   4Tuning Girls Day - Show, Raliu si Drifturi pentru ELE!!! (https://forum.4tuning.ro/28-femei/173635-4tuning-girls-day-show-raliu-drifturi.html)

Drag_Event_Addict 07-03-10 21:15

Re: 4Tuning Girls Day - Show, Raliu si Drifturi pentru ELE!!!

hai santos YOU CAN DO IT :))!

intrebare!skyline-ul gri al cui este?ms

MC Mate 07-03-10 21:32

Quote:

Originally Posted by milkyemy (Post 3156584)
Mda... ce sa va spun... A fost anuntat ca evenimentul se va tine intre orele 11:00 si 16:00... Am ajuns la 12:45, si nu era NIMIC!!! Mare pacat...:((

toata sesiunea de drift a durat pana la ora 13.25 cand s-a lasat linistea pt k cei de la Romexpo au dorit asta. Locatia a fost IN SPATELE PAVILIONULUI CENTRAL - bvd Expozitiei, camin Romano American, POMPIERI !!! cine a fost in alta parte sa nu mai spuna k nu s-a tinut evenimentul sau k am fost neseriosi, intr-adevar trebuia sa tina mai mult insa conducerea Romexpo a scurtat-o motivele nefiind clare.

maxmitzu 07-03-10 22:30

19 Attachment(s)
foarte frumos:)felicitari tuturor....putine fete, prietena mea a apreciat plimbarea cu razvan :)
postez si eu cateva poze...
Bafta

http://maxmitzupers.blogspot.com/201...-7-martie.html

tarnafes 07-03-10 22:53

Quote:

Originally Posted by Drag_Event_Addict (Post 3158089)
hai santos YOU CAN DO IT :))!

intrebare!skyline-ul gri al cui este?ms

Da si eu sunt curios de sky, era un pusti in el parca...ceva kinder dasta de bani gata :lol:

Claudia 07-03-10 23:18

Quote:

Originally Posted by tarnafes (Post 3158527)
Da si eu sunt curios de sky, era un pusti in el parca...ceva kinder dasta de bani gata :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

krsN1 07-03-10 23:31

Imi pare foarte rau ca nu am ajuns la timp dar la 4TuningDays voi fi prezent de la 9 dimineata:))

bodo 08-03-10 00:16

era bine daca se spunea de la inceput unde se tine...m-am plimbat degeaba juma' de ora prin romexpo :|

fistaccio 08-03-10 01:06

exact. si eu am patit lafel, pana la urma dupa cautari,... a trebuit sa ma supun si sa merg fortat cu prietena la pavilionul 14 :P :D

morpheusmaster 08-03-10 07:59

Quote:

Originally Posted by fistaccio (Post 3158846)
exact. si eu am patit lafel, pana la urma dupa cautari,... a trebuit sa ma supun si sa merg fortat cu prietena la pavilionul 14 :P :D

Tare asta :))

Red Celica 08-03-10 08:37

mie mi-a plact la maxim... m-am dat ca inecatu'.....sunt foarte incantat cum merge masina, suprafata mi-a fost prielnica, ce mai... am plimbat o gramada de fete dragutze...

Astept cu nerabdare sa fie urcate si filmele...

Razvan LKN,

Hondarul 08-03-10 08:38

S-a tinut si a fost foarte frumos, nu doar vremea ci si atmosfera, drifturile, tot!

Intr-adevar, locatia a fost o parcare din spatele Pavilionului Central, insa multa lume a venit acolo directionata de lumea de la Romexpo. Si cei mai multi s-au luat dupa zgomotul de motoare.

Vor urma si alte poze ca sa vedeti cum a fost. Fetele, de ziua lor, s-au dat cu masinile de-a latul, cu MASINI, nu doar cu una! Felicitari LOR ca au fost curajoase si s-au lasat pe mana baietilor nostri.

Multumim foarte mult tuturor celor prezenti si baietilor care au facut show: Razvan LKN (care cred ca s-a si dat cel mai mult), Tengu, KNS, Mc Mate, JAE, Dobre, Traian, DOG, etc.

Titi Aur a facut ceva demonstratii cu Mitsuba din dotare, dar si cu acel Opel Astra special pentru simularea derapajelor.

Echipajul AutoSoft a fost si el prezent si a ajutat drifterii care, nu doar o data, s-au dat cu fetele (masini si domnisoare) pana cand au terminat gumele.

Per total, a fost o zi excelenta, care ne face, pe noi baietii, sa oftam atunci cand ne gandim ca nu avem o zi, a noastra, oficiala!

john17 08-03-10 09:11

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 3158197)
toata sesiunea de drift a durat pana la ora 13.25 cand s-a lasat linistea pt k cei de la Romexpo au dorit asta. Locatia a fost IN SPATELE PAVILIONULUI CENTRAL - bvd Expozitiei, camin Romano American, POMPIERI !!! cine a fost in alta parte sa nu mai spuna k nu s-a tinut evenimentul sau k am fost neseriosi, intr-adevar trebuia sa tina mai mult insa conducerea Romexpo a scurtat-o motivele nefiind clare.

Dar la cat a inceput?! Pt ca la 12.15 cand am iesit eu din pavilon cu urechile ciulite era liniste... In fine, never mind, ce-am avut si ce-am pierdut?!

DUB-R 08-03-10 10:15

Daca mai aveti poze (in special cu SOW), va rog frumos sa le puneti. :mrhappy:

Red Celica 08-03-10 10:48

Quote:

Originally Posted by tarnafes (Post 3158527)

eu din cate stiu, e un smecher din Ferentari, golan mare... se ocupa numai cu smenuri si tzepe...

cozmin23 08-03-10 10:50

cand se pune si filmuletul acela?

All times are GMT +2. The time now is 09:25.

- Copyright 2026 4Tuning