![]() |
Re: Vopsesc jante auto
Noutati:
|
3 Attachment(s)
Salutare ! atasez si eu o poza cu niste jenti pe care le-as vrea culoarea gri-antracit cu bordura portocalie (culorile de pe jentile atasate); mentionez ca jentile mai au mici zgarieturi. cam cat m-ar costa si daca pot fi trimise jentile prin curier. adresa mea de mail: [email protected]
|
Pe cat sunt jantele?
|
jentile sunt pe 16; daca poti raspunde-mi eventual pe mail te rog, pt. ca il verific mai des; si mai am o intrebare: vopseaua este speciala ?-multumesc!
|
5 Attachment(s)
Cateva lucrari recente:
|
2 Attachment(s)
Salut o vopsire pt 4 jante pe 17 in culoarea gri sobolan?
2 sunt un pic zgariate in vopsea, 2 nu au probleme. Poze sa iti faci o idee. Cele de pe stanga masinii sunt zgariate. Un pret? Ele sunt roluite acum Mersi! |
1 Attachment(s)
Salut.
Te costa 300 ron setul(totul inclus)Trebuiesc aduse fara gunme. |
cum se face uscarea jantelor?
|
1 Attachment(s)
salut
vreau sa imi vopsesti 4 jante pe 17 in negru mat si buza rosu cat ma costa si ce garantie imi dai ca nu sare vopseaua in timp ? te intrep ptr ca acum jantele sunt vopsite alb de 2 ani de zile si au vopseaua sarita . |
1 Attachment(s)
Salut!
Cat m-ar costa jantele din imagine cu interiorul negru? Jantele sunt pe 17'' Multumesc. |
1 Attachment(s)
Ma intereseaza doar spitele vopsite albe, jantele sunt pe 15", spune-mi un pret te rog
|
2 Attachment(s)
Te costa 250 ron,cu buza ce faci nu o polisezi?
|
2 Attachment(s)
Am 4 jante exact modelul asta, doar ca le-am facut eu praf cu spray verde. Crezi ca poti sa-mi faci culoarea asta? Este un grafit cu perla..poti sa iti aduc o janta ca sa vezi culoarea live.
Jantele sunt pe 17", cat ma costa? Raspunde-mi te rog frumos pe PM pt ca nu verific tot timpul forumul. |
3 Attachment(s)
De actualitate.
|
un mare NEGATIV de la mine ti-am zis ca am pretentii
nu am comentat nici un pic pretul ,dar au iesit cu zgarieturi,praf...etc sa nu mai zic de a 2-a culoare care s-a piedut pe drum daca la niste jante simple in 5 spite iese asa.... bafta la vopsit dar eu nu mai trec pe la garajul tau cred ca ai vazut ce figura am facut cand le-am vazut nu am vrut sa-ti scriu aici ,dar cand ma gandesc la ce am vorbit si ce a iesit.... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning