![]() |
Re:
Quote:
|
speeder> cum spui si tu kilometraju e gandit pt. rotzile stoc .... o sa arate eronat cu rotzi mai mari adik o sa arate viteza mai mica decat cea reala.
si la rotzi mai mari ma refer la diametru nu la latzime |
ganditi-va doar la faptul ca oricum vitezometrul de dacie are o abatere de cateva procente, asta traducandu-se prin 10 Km minus
asa ca dc pui cauciucuri cu talon 80, mai mare nu stiu dc exista, nu vei face decat sa te apropii de viteza indicata, vezi sa nu pui acul aiurea sa-ti arate la relanti 80km/h :D , vei pierde din stabilitate, ruliul lateral al cauciucului fiind mare, si dc le vei mai pune si late(185) vei schimba intr-o veselie consumabile de tren de rulare(uzura prematura) PS: am vazut un TARAN cu roti de 1100 si-si decupase aripile, arata ca draq 2PS: cu SGM abia am luat 180-185 si dc nici aia nu e masina modificat... asta merge cu 170 la aspiratie de BMW, in panta(a se citi prapastie), si cu vantul din spate :lol: |
ma care nu ma crede poa sa vina in VS sa mearga cu mine cu masina sau o poza va ajunge ?
Daca pun poza cu bordu o sa ziceti ca-mi arata eronat ... asha ca aia care ma contrazic sa vina aci sa-i trag cu dacia cu 170 la ora (asha arata acu eronat deci arata mai putin decat merge ea in realitate pe certificat de inmatriculare scrie gume de 155 deci e diferenta ) Si acu conduc o dacie berlina din 2002 pe injectie motor de 1600 (1557 cmc) si scrie viteza maxima 147 km/h si am prins cu ea 162 maxim .. Care nu ma crede sa vina sa vada cu ochii lui |
cu cauciucuri de 175 pe fata cu cati km e influentata viteza indicata?
|
Holysoul, ce turatie ai tu la acei 170 care spui ca i-ai atins?
Spune turatia si iti spun eu cat aveai real, nu e greu de calculat. |
Vot
Offtopic: Holysoul te votez retardul forumului ESTI CEL MAI PENAL DINTRE PENALI!!! nu degeaba stai in vaslui :lol: :lol: :lol:
|
rpm avea 5500 la 160 Km/h dacia pe injectie cealalta avea mai putine vreo 5000 rpm la 170 la ora :P
cum am zis pe aia veche aveam cutie de fuga interesati-va dupa aia mai dati-va cu parerea sunt seriile de dacii din 95 care au pinioane diferite in cutii ashea ka .. oricum sunteti varza de asta nici nu mi-am mai batut capu cu voi sunteti numa copkii retarzi fara carnet , de bani gata care viseaza la nush ce masini bengoase si n-aveti bani sa stati o ora la un net-cafe .. faceti poze in parcari si va dati drept jmekeri cu masini huooo bha frana .. nu mai am ce discuta cu voi .. Get a taste of real life stop dreaming dickheads Dickheads is si moderatorii forumului care trebuiau demult sa inchida topicul asta .. pana aku n-a venit nimeni aici sa vada daca mank rht sau nu. ciao dickheads |
B-34-SGM nush cum dreq calculezi tu exact da-n fine .. :)
sa-ti zic ceva de de-al de tine ? Vin o gramada de bucuresteni prin vs si trec cu 100 Km/h pe treceri de pietoni , se infing ca-n BUC. de parca i-ar grabi cineva .. nu stiu de semafoare sau de semnalizat si intodeauna rad de ma sparg cand in lok s-o luati pe benzile predestinate intrati pe contrasens .. tipic bucurestenilor TUPEU MULT! prostie pe masura .. have fun dickhead |
dickheadu de mine care e moderator nu o sa inchida acest topic si nici macar nu o sa iti sterg posturile pentru a-i da posibilitatea lui SGM sa iti povesteasca cum e cu calculatul vitezei in functie de turatie.
si daca vrei sa mergi cu dacia cu 180-190 il rugam pe dickheadul de SGM sa te traga la sufa TOT CU O DACIE, care surprizaaaaaaaaa e modificata tot de dickdeahul ala care nu are habar de masini, si anume........SGM :lol: |
Offtopic: Cine i-a dat permisia baiatului asta sa iasa din spitalul de nebuni? :lol: E evident ca tratamentul a dat gresh... :lol:
Daca zic ceva de moldoveni, se supara altii si nu vreau... Cum calculeaza el exact viteza? Cu ajutorul unui tribomfax cu elicoidare alternativa perpetuat de un ocsilocopter pe baza de sacaz... :lol: Lamurit? |
moldovean prost si idiot >>>> cine se simte jignit imi pare rau, nu e cu intentie :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ai mi lasa-ne cu cutia ta din 95 de fuga frate, nici macar cei de la pitesti nu au declarat asta si stii tu, mare expert care ai zis ca dacia e gandita de ceausescu, esti penibil |
HolySoul, nu vreau sa sar ca restul impotriva ta, eu sunt din Bucuresti si am o dacie din 88, o am de la tata a cumparat-o de noua, am carnet de 6-7 luni, nu ma laud cu ce stiu dar crede-ma ca merg in asa fel cu ea incat pana acum nu am bagat decat benzina, nici franele nu le-am facut si tine pedala sus, nu te mai stoarce cum sa bagi bani in ea mai ales daca ai 1000 de euro sau $, mai bine o vinzi cred ca iti iei vreo 500-700$ pui aia 1000 pe care zici ca ii ai si te bagi la rate la o masina noua (logan solenza - hai logan ca solenza nu se mai fabrica) ti-as fi zis sa iti iei ursuletz sau ceva cum ai baietzii dar sa fim realisti, tre sa iti permiti un consum de 20l si ... eu nu imi permit recunosc, dar nici vise desarte nu imi fac.
|
Re:
Quote:
baietii, va rog nu mai veniti cu idei preconcepute despre bmw cum ca ar consuma 20 la suta, astea sunt vb tipice romanilor insa fac pariu ca un 316 E30 motor m40 bate o dacie 1300 la consum :wink: in sensul ca bmwul consuma mai putin :) |
lolale
deci eu nu va inteleg.. am si eu permisul de vreo 4 luni.. si pana nu am pus mana sa conduc.. nu am intrat p'aci... nu stiu sigur cui ii iau apararea.. dar acum acum 1 an nu credeam ca o sa am o masina a mea.. acum am 3.. si chiar daca ziceam inainte ca stiu sa conduc.. n u ma bagam la discutii d'astea.. da' cel mai bine ar fi ca astia care n-au permis , sa nu mai faca comentarii de la tv.. de pe trotuar.. sau chiar de pe locul din dreapta.. ca pariez ca daca ii dai masina ptr 50 de km... se impacheteaza de frica cu ambele maini pe volan...
bafta.. si totusi... 170km/h la o dacie.. eu cu o skoda octavia 2 4x4 am prins 160 la la 3200 de turatii in viteza a 6-a... deci tu sigur ai probleme cu kilometrajul .. mergi in service.. si ia unul noi de pus pe roata.. sau mai bine pui o parasuta in porbagaj .. ca , eu cu dacia la 3000 de turatii in a5-a merg cu 132km/h.. si mai mult nu cred ca prinde... [poate cu vant in spate si la vale] .. si crede-ma.. ca e o dacie super rausita din 98' ... bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 11:06. |
- Copyright 2026 4Tuning