![]() |
1 Attachment(s)
DA..super tare jocu` intr-adevar...uitati si masina mea...
|
Renunta la capota din asta. Alege una in culoarea masinii. Pacat ca nu ti-ai ales celalalt wide body kit, arata bine pe Skyline. Vezi ca la paint mai sunt 2 categorii. In afara de gloss pain mai vezi metallic si translucent paint. Mult mai klumea.
|
Da, super jocul, dar mi s-a parut cam usor. :lol: Si locurile de desfasurare se cam repetau. Cel mai mult imi place sa joc cu Supra la drifts o tin numai in cercuri, opturi si burnout-uri, cam ce-a facut TXA-ul la Romexpo. :twisted:
|
amytal nu potzi sa pui capota in culoarea mashinii.... numai capota standard e in culoarea mashinii....
|
cel putzin eu nu am putut
|
Ba se poate. La capotele de nivelul 3 sunt si de carbon si normale :wink:
|
Spuneti-mi si mie cum pot sa-mi pun masina de la Underground pe forum (cum o scot din joc). :oops:
|
cand esti in joc apesi pe Print Screen , dupa aia te duci in paint si dai paste
|
Dar care este cel mai mare DRIFT pe care l-atzi facut in NFS Underground ?
Al meu este putzin peste 177.000 cu o Honda S2000 ... Cam 68-69 secunde de drift .... VOI ? Am sa pun si o poza din joc sa vedetzi ... :) |
Pai eu am facut cel mai mult 97.000 cu Eclipse ! am uitat sa dau print...daca mai reusesc sa fac odata bag si poze :twisted:
|
120.000 cu Honda Civic
|
1 Attachment(s)
La-m terminat si eu ... intr-adevar misto, desi m-a enervat traficul ala la maxim.
|
Da Gsi ..frumos ti-ai modificat masina..imi place culoarea.. :twisted:
|
care este viteza maxima la care ati ajuns? eu am ajuns cu un s2000 preparat pe la vreo 327 la drag
|
1 Attachment(s)
Vezi in poza ... se poate si mai mult, daca prinzi drafting in spatele vreunui adversar...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:57. |
- Copyright 2026 4Tuning