![]() |
Re: all about sound
Quote:
|
zi si mie vreo 2000W cam la cati euroi ajung???...asta tinand cont si de calitate...vreau doar sa imi fac o parere....ma refer la sound complet....player+amplif+boxe+sub...astept sa vad...mc
|
Quote:
|
Quote:
|
pai...intrebam...k si-o bagat un preten acuma...un sub ground zero de 1600W...cu 4 difuri de 500W si player pioneer cred....la 600euro...atat k amplifu e cam varza...dar urmeaza sa il schimbe...oricum nici asa nu poti sta in spate in masina...si de aia vroiam sa stiu ce preturi is...mc oricum
|
Quote:
|
stiu ce inseamna...de aia ziceam...crede-ma k te sperii...atata noroc k nu prea scoate amplifu mult din ele...k ar cadea caroseria de pe masina...ii un golf3...:)...am stat vreo2min in spate...muzica data kt sa ne auzim...si bassu...o inceput sa imi sune urechile...pt senzatii de moment merita...:D...in rest nu poti sa asculti muzica asa tare multa vreme...ca te tampesti de cap...is de acord cu toti....
|
Quote:
|
buna combinatie cheetos! :)
da tu pe unde mai umbli nu mai da omu de tine? |
Quote:
|
K&aTng....iti zic eu la cat iese o combinatie din asta ca Jl-u l-am avut la mine :)
Jl-u in cutie cu tot ii 9,5 mil si paremise la 400 RMS la care amplifu audison e la cam 14 mil un pioneer bun cam la 7 mil si boxe pt medii si inalte cam 5 mil buna combinatie si sound excelent, dar costa :) |
VAD CA NU PREA AVETI SPRIJIN IN DOMENIUL AUDIO ;) daca va pot ajuta cu sfaturi sau doriti ceva produse mesaj privat si va ajut ;)
|
Quote:
Hai ca va zic jl i'i la 9,5 nou i'r amplifu l'am cumparat la 10 mil binenteles folosit dar in stare f.buna. I'o 'am folosit la 2 ohm si i'i dadeam in gura la jl cu 650 de wats RMS.Amplifu la 1 ohm are 900 de wats RMS!!! De pret nu mai zic nimic daca vrei calitate tre sa'ti bagi mana in buzunar.Dar in ziua de azi ce nu te costa?S mai bine dau cu un pic mai multi bani dar macar stiu ca am ceva de calitate!!! |
Quote:
iti multumim pt ajutor dak vor fi nelamuriri vom apela la tine,pana atunci ne bucuram k vizitezi si u comunitatea noastra |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:15. |
- Copyright 2026 4Tuning