Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova - 28.08.2004 (https://forum.4tuning.ro/49-craiova-28-08-2004.html)
-   -   Intalnirea forumistilor/Partea a II a - 28 august - Craiova (https://forum.4tuning.ro/49-craiova-28-08-2004/1729-intalnirea-forumistilor-partea-28-august-craiova.html)

BoSsuL3TZ 19-08-04 22:02

bravo domne.. ;) parcu este super noaptea.. nuj daca mai este deschisa terasa, bine acu era vorba de ziua.. :D so.. cand va fi aceasta intalnire?.. inainte sau dupa cursa?...

Gabi 19-08-04 22:05

Dupa cursa, evident !

Eryka 19-08-04 22:10

da... logic... after the race!!! :twisted:

Al3xius 20-08-04 00:03

stati linistiti parcu e deschis non stop ! problema e unde parcheaza masinile k e plin de indieni ! :roll: ...iar terasa daca ne ducem si le facem consumatie calumea n-or s-o inchida ei va asigur ...

in seara asta am fost la carlsberg...mesele se pot uni si cred ca am avea loc si acolo dar aceeasi problema : parcarea (cred ca ar merge sa parcheze la universitate unde parcheaza ai nostrii de obicei ! ) :wink:

P.S. : Eryka ai ajuns la 69 de posturi ! :lol: :lol: :lol:

zip 20-08-04 02:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
100? Ar fi super tare, da' parca vad ca ramanem ca la Bucuresti, cel mult 40 de insi.

Ar fi bine si 40...

scuza-ma cam 20 - 25 de insi o sa fie 4ss-u prezent :D

zip 20-08-04 02:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
si baga si muzica dinaia arabeasca ! :evil:

hmmm..ar mere :D ... orice da nu manele :!:

Al3xius 20-08-04 02:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zip\"
Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
si baga si muzica dinaia arabeasca ! :evil:

hmmm..ar mere :D ... orice da nu manele :!:

tot al dreaq e ... :lol: :lol:

:peace: :peace: rappa !!!! :peace: :peace:

Piry 20-08-04 02:23

Re:

sa ma contacteze si pe mine careva pe \"iahu\" :P sa-mi zica care ii faza cu 4speed squad asta ...
de pe acuma va zic sa va pregatiti pentru ! :) masinile de la cluj adica prieteni de ai nostrii ! Peugeot 206 HDI [si alte chestii care nu se zic :twisted: ] si golf 4 [beton] ;) abia astept sa le vad in actiune ! atat pot sa zic ca la cluj nu au prea avut rivali ... la ILegale :)

BoSsuL3TZ 20-08-04 06:37

One more week to go! :D abia astept.. deja am inceput sa numar orele ;) :lol: :lol:

COObra 20-08-04 08:22

Piry...ce vrei sa stii de 4SS? :D

EvLSant0S 20-08-04 10:40

Ce este 4ss?
4ss este o abrevire a \"4 speed squad\", nu stiu cum a fost ales numele dar nu conteaza... 4ss este defapt numel dat prieteniei noastre, 4ss am numit noi pasiunea ce ne leaga! NU s-a creat 4ss pentru a ne lauda ca avem grup de raceri! NU s-a creat 4ss pentru a fi DUSMANII NSL-ului, INsomniei sau LR-ului! 4ss nu este o banda de strada de huligani, de oameni neciopliti! Nu s-a creat 4ss pentru a ne izola si despartii de restul lumii s-a creat 4ss pentru ca sa fim un grup in care mebrii sa se poata baza unul pe celalalt! 4ss este creat pe baza increderii unuia in celalalt! Scopul 4ss e de strange oameni de incredere si de a participa la anumite actiuni cu acesti oameni si astfel totul sa se desfasoare in ordine! 4ss are la baza doua lucruri: RESPECT si INCREDERE, lucuri pe care vrea sa le castige de la ceilalati fie membrii nsl,lr,insomnia fie simpli \"specatatori\".

ASTIA suntem noi: buni, rai, prosti, destepti, dar suntem pe strazi si vom ramane si vom fi alaturi de cei care au nevoie de noi si ne vor cere ajutorul atata timp cat exista RESPECT si INCREDERE... si vreau ca ceilalti sa intelega acest lucru! NU sutem dusmanii nimanui, daca cineva are ceva cu vreunul dintre membrii 4ss n-o sa sarim acum la scandal, vom incerca sa rezolvam problema cat mai omeneste posibil, NU s-a creat 4ss sa avem \"brigada\"! Pe strada suntem toti egali indiferent de cati bani, ce masini si ce relatii avem... La uram urmei prin venele nostare nu curge sange ci benzina,motorina,gaz si asta ar trebui sa ne faca frati \"de sange\" nu dusmani... ......|| by aicad

Al3xius 20-08-04 11:18

bafta cu 4ss-u :lol:

P.S. : acceptati si membri(deocamdata) fara masini din alte orase? :lol: :lol:

B|shOp-VR6 20-08-04 11:19

Cata adevaraciune... :D

B|shOp-VR6 20-08-04 11:20

Momentan suntem in formare... cu timpul vom vedea cum vom evolua...

Piry 20-08-04 11:44

EvLSant0S multumesc pentru explicatie ... am inteles ce ii acum.

All times are GMT +2. The time now is 01:17.

- Copyright 2026 4Tuning