![]() |
Re: Red Zone Tuning - Piese auto si accesorii !!!
2 Attachment(s)
Promotie statie emisie receptie Avanti Kappa 20w + Antena Storm ML145
Descriere produs: ● Statie de emisie receptie CB 27 MHz ● Display LCD cu iluminare ● Moduri de lucru AM si FM ● Squelch automat sau manual ● Scanare canale ● Urmarire doua canale simultan cu functia Dual Watch ● Memorare patru canale ● Microfon cu taste schimbare canale ● Microfon cu selectare squelch automat sau manual Specificatii tehnice General Gama frecventei 25.615 28.305 Canale 240 Impedanta antenei 50 Ohm Temperatura functionare optima - -20°/+60°C Tensiunea la intrare DC - 13.2Vdc±15% Consum - 2.6 A maxim transmisie , 600 mA receptie Dimensiuni 158 L x 138 l x 48 I mm Greutate 833 g Transmitator Putere de iesire 20 W Toleranta frecventei - +/- 5ppm Radiatii secunde - < -70 dB Curent maxim 2A Modulatie AM 90 % +/- 5 % Deviatie maxima - +/- 2 Khz Receptor Sensibilitate 0.5 uv(FM) Nivel Squelch 0.5 uV 1000 uV Putere de iesire audio 1W 8 Ohm (10%) Distorsionare audio 5 % Recventa audio 0.4 2.4 KHz Pret bomba !!!! 700 Ron !!! |
Toate ca toate,am vazut multe masini cu sigla voastra pe ele......dar niste preturi la foliile respective,folii de parbriz simple si alte folii nu am vazut desi am citit tot topicul cap coada.....niste preturi ceva?
|
Quote:
Mare parte din masinile pe care le'ati vazut cu sigla "RedZoneTuning" sunt masinile clientilor magazinului nostru si au primit gratuit acele stikere. Ca si preturi ar fi : Parasolar - 15 ron Set suport numar inmatriculare - 20 Ron |
Parasolarul e marcat neaparat cu sigla Red Zone sau se poate si simplu........niste culori daca aveti si parasolare simple?
Multumesc anticipat! |
Quote:
|
Promotii in magazin ... reduceri de pana la 35% !!! Va asteptam !!!
|
un set de placute frana pt spate la o calibra la ce pret se poate aduce?
an `94, motor 2.0, 8v |
Quote:
*Ferodo premier - 96 Ron *ATE - 119 Ron *Bosch - 88 Ron *Etf - 50 Ron *Jurid D - 57 Ron *Jurid J - 103 Ron *Samko - 53 Ron *Textar - 154 Ron |
Quote:
|
Statie Storm Matrix - 8W - 430 Ron
putere 8W, 40 de canale, moduri AM/FM, Autosquelch, Automatic Noise Limiter, control Squelch, canal de urgenta 9, display luminat albastru, indicator de emisie, indicator de receptie, iesire difuzor extern |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Ulei Bmw 15w40 - 35Ron/l
Ulei Bmw 10w40 - 34Ron/l Ulei Bmw 5w40 - 40Ron/l Ulei Bmw 0w40 - 55Ron/l Ulei Bmw 5w30 - 45Ron/l |
Super oferta !!!
MOBIL SUPER 2000 X1 10W-40 4L - 79 Ron MOBIL SUPER 2000 X1 10W-40 1L - 22Ron MOBIL SUPER 2000 X1 DIESEL 10W-40 4L - 79Ron MOBIL SUPER 2000 X1 DIESEL 10W-40 1L - 22Ron |
Oferta valabila 1 saptamana !!!
La achizitionarea unui bidon de ulei de 4l Mobil 10w40 (pret 74 ron) si a filtrului de ulei aveti schimbul gratuit + verificare de iarna ( antigel , stergatoare , cauciucuri si lichid parbriz) Exemplu : Opel Astra F - 1.6 benzina Ulei Mobil 1 10w40 - 4l - 74 Ron Filtru ulei Mann - 10 Ron TOTAL - 84 Ron In care aveti inclus montajul + verificare de iarna !!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:20. |
- Copyright 2026 4Tuning