![]() |
Re: BMW M3 vs Maserati 3200GT
Quote:
|
Quote:
~Nautilus |
Quote:
ca sa spui ca m3 este o masina de lux si grea inseamna ca ori nu ai vazut in viata ta masina asta pe nicaieri ori mergi in fiecare zii cu o masina de VTM cu 600-700 cp si 343 caluti par putini :D Prefer M3 pentru ca este o masina sport pur-sange si posibilitatile de tuning sunt vaste si variate; daca faci acest tuning masina se schimba total din avion in racheta...este masina mea de suflet... |
Quote:
Probabil ca 320 cdi pt ca ofera un raport bun calitate pret consum etc....poate maine ai probleme se intampla ceva , si nu mai ai chiar atat de bagat in masina...de ce sa nu te uiti de la inceput echilibrat , ca sa constati apoi ca ai facut o gresala si nu o mai poti intretine , ca esti prieten prea bun cu statia Peco?Scuze de offtopic Ontopic , chiar si cu noul M3 care se prefigureaza cred ca tot pe maserati as ramane , pt ca probabil tot mai exclusivista va fi :) ... |
Stiu si eu cu exclusivismul asta... nu e bine nici sa iesi prea mult in evidenta.
|
Quote:
|
cred ca o va trece bmw-eul.
|
ce scarbos... S 320 CDI :lol:
numai in romania vezi asa o masina la oameni care au parere buna despre ei. in germania sunt 'taxiurile' de aeroport pentru companii sau masinile de inchiriat pentru clasa premium. |
Un S320 cdi e ca si cum ai cumpara un set de tacamuri foarte rafinat si scump pe care vei manca paine cu parizer si ceapa.
|
ce parere aveti de S350 cu GPL pe el? sau X5 4.8is cu GPL? o sa fac o poza si va prezint taranii din romania;)
|
sa mor eu de nu sunt curios. nu ai tupeu sa arati pozele. ai fi cel mai tare.
|
daca prind X5 ii fac poza k alimenteza de langa liceu de la o statie, cred k ce-a mai proasta din C-ta;) btw poate mai stie cineva din cta X5 de 4.8is cu gpl este unu negru
|
Quote:
Pt Romania , 320 e perfect , nu ai nevoie de mai mult , cred ca "te aduce la fel de repede acasa" ca si S600...parerea mea Alex_55 ce spui tu intr-o oarecare masura spui bine , dar dc sa te intinzi mai mult decat iti e plapuma?Ai nevoie la un S de mai multa putere decat ofera 320 CDI-ul? Este cel mai bun motor raport pret / consum....nu are rost sa iei un benzinar gurmand , dc ? Doar pt ca scrie 600 pe el? Si ca se crucesc prostanii? |
Deja sarim in altceva cu GPL-ul , asta e chiar cretinatate , am vazut si eu pe un ML din 2002 nu mai stiu exact ce motor , dar era benzinar , aici chiar nu sunt de acord...
|
Quote:
iar cei care sau legat de S320 cdi ... ii provoc la o liniuta cu masinile lor din nfs ... |
| All times are GMT +2. The time now is 04:58. |
- Copyright 2026 4Tuning