![]() |
Re: Masinile si userii nostrii
1 Attachment(s)
am un filmulet pt cei care nu au avut ocazia sa vada sau mai bine zis sa auda masina cum suna cu evacuarea asta......de zilele auto sper sa ma vedeti :)
|
Da stim holdo sau mai bine stiu cum suna ca am auzit-o,numa pacat ca nu merge masina cum suna toba si cum ai vrea tu:)...mai leaga niste caluti de ea......da oricum imi place cum suna toba si imi pare bine ca ai venit la Oradea si tu.....
|
raul ... daca vrei bodykitul cum e aia de bh vorbeste cu baietii din baia mare ca ei au facut-o;)
|
eu am auzit-o pe video de mai demult ... dar astept sa o aud si pe viu ..
ca bineinteles ca e altfel senzatzia :) |
Yackone si eu am auzit ca baietii din BM fac spoilere faine,nici nu am stiut ca cea din BH acolo au fost facute spoilerele,nu stiu nu prea cred ca eu stiu ca de fapt in BH a fost facuta si acolo sunt priceputi,in fine o sa ma interesez si o sa apelez la cei din BM,mersi de informatie.....sallut...
|
Quote:
cred ca asta te-ar ajuta mai mult;) https://forum.4tuning.ro/530-firme-piese-auto/10729-produse-tuning/page-9.html p.s.: vb cu tipu' cu alfa neagra ca el e preten bun cu ei |
holdo scuze k nam apucat sa vb mai mult dar.... eram nervos k eram in mijlocul unei discutii si...... dar am auzit toba....suna fain!!! imi place. de sunetul nou al polo-ului c zici???? :D:D:D
@raul....c mai e cu masina ta???mai ai no limit's-u p el? |
nu-i nimic juana_man :) ma bucur ca ai revenit multa vreme nu stiam de tine nimic. toba suna fainut da s-ar mai putea :)
|
Quote:
|
ma bucur k nu l-ai dat jos.eu nu mai am p masina k l-am dat jos cum am vopsit masina dar urmeaza sa-mi fac altele.acuma stau cam prost cu ministeru finantelor si urmeaza sa fac comanda la cateva piese noi pt masina si dak imi ramane ceva bani mai fac cateva parasolare si sigle NLR.
|
pt tine ? sau pt tine si nu numai ? :)
|
vezi juana sa nu uiti si de mine....:)
|
@spark & raul.....pt toti kre vor!
|
Re: discutii Satu Mare
5 Attachment(s)
La urmatoarea. Poze cu motoru si sistemul audio :twisted:
am mutat postull la locul lui :d,asteptam si alte date despre u si masina ta Juana_man |
masina asta n-a fost candva a lui dexter?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:25. |
- Copyright 2026 4Tuning