![]() |
Re: E36 - pisica albastra
Quote:
pei masina acum este la modificat? niste poze ceva nu ai si tu? pei daca tot vrei sa ii schimbi tot lookul dece ai cumparat masina asta???ca a costa ceva banuti cred!!....asa lu-ai una simpla si te apucai de treaba:D:D bft la modifica si hopppppp cu ia toppppp:D:D |
Quote:
bafta in continuare si nu mai lua in seama comentariile rautacioase! |
Mie chiar imi place masina. Nu stiu de ce va luati de om , de culoare , de jante. Poate nu ati vazut masina live cum arata. Pufu ala intradevar ii de prost gust , dar asta nu inseamna ca omu vrea sa o si pastreze. Cat despre jurii , nimeni nu o zis de juriu 4tuning , o fost un tuning show din ungaria si juriul era din europa.
Decat sa aruncati cu namol in baiatul asta care a dat o caruta de bani pe masina , mai bine i-ati da niste sfaturi utile , si daca tot aveti ceva ce nu va place i-a ziceti ce ati schimba voi la masina. Ii simplu sa arunci cu noroi in unul si in altul mai greu ii sa faci tu. Toti sariti ca mergea mai bine un kit de M si nu stiu mai ce. Voi nu v-ati saturat sa vedeti kiturile astea de M pe toate pisicile 316 si asa mai departe. La noi cum cineva vine si face ceva mai special lumea sare pe el. Aceasi chestie si la culoare. Mie chiar mi se pare cool culoarea de pe masina. Ii altfel decat ce vezi in fiecare zii , asta ii problema ? Fa-o frate NEGRU sau ALB PERLAT sa fie in pas cu moda , sa fie ca si restu 10120041340 de masini din tara. Iar cat despre inchis topicu , scuza-ma ca iti zic asa dar esti prost ? Daca inchizi topicul nu face decat sa dai apa la moara. Eu zic sa il lasi aici , si sa pui niste poze si detalii din timpul lucrarii si nu mai baga in seama pe toata lumea. Mie imi place masina , sunt cateva lucruri care nu is nici pe gustul meu , dar fata de ce alte masini a mai facut ervin mie chiar imi place cum a iesit asta. Bafta sa ai cu masina si sa te bucuri de ea. Tie trebuie sa iti placa nu noua. |
deci sincer masina e superba este pregatita cum trebuie si va spun eu ca nu multi se incumeta sa cumpere asemenea masini modificate 100% ..si sincer credema ca nu are rost sa te iei dupa parerea altora care bineinteles is mai "priceputi".bafta cu masina si nu are rost sa inchizi topicu ca nu are rost..
|
1 Attachment(s)
pun si eu o poza gasita prin pc... :D
|
sunt chestii de schimbat, multe, sa se aduca la ceva ce sa mearga in zilele noastre, dar nu e imposibil...spor si pune poze din timpul lucrarilor..
PS stiu ca nu se compara cu CTLu. doar spuneam si eu, incercam sa il incurajez ca prea l-ati luat la suturi... |
e deosebita culoarea ,mi-ar fi placut sa o am pe a mea.. hai cu ceva poze sa vedem cum hiberneaza madam :)
|
nu inchide topicul ca vin la tine si te sparg cu bataia :punch::punch::punch::punch::D:D:D daca te-ai apucat de treaba:D da si tu un detaliu ceva:P ca ne suparam :poke::poke::poke:
|
mie imi place masina .... spor la tuning !;)
|
am vorbit cu ervin si a spus ca īn 5 saptamīni minim maxim nu se stie a-r trebui sa fie gata noul proiect.acum ramīne sa m-ă hotarasc daca investesc banii,practic pentru altă masina pt ca nu o va m-ai recunoaste nimeni.culoare,capota,bara fata,stopuri,faruri,de fapt tot exterioru si interioru
|
bft la modificat...:D:D:D
si sper sa iasa ceva si mai frumos:D:D:D |
Quote:
|
mie chiar imi place foarte mult interiorul dupa cum am mai spus mai putin aerisirile vopsite....in rest observ ca esti o persoana ambitioasa si cred ca o sa iasa ceva frumos.si nu cred ca nu a fost corect juriul de la 4t acum cativa ani toata lumea intorcea capul dupa o masina in stilul asta...numai in ultimii ani a aparut si la noi stilul mai clean parerea mea.corectati-ma daca gresesc
|
trebuie un pic sa m-ai astept si se vor rezolva toate.dupa aceea o sa ma ocup de bmw-ul celalant este un e 39 de 2,8l
|
1 Attachment(s)
masina pe care a-m dat-o pe decapotabila
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning