![]() |
Re: Donatie sange - Luca Nicoleta
am vb cu Razvan am sa ii trimit confirmarea prin TheMax-Vlad......Insanatosire grabnica
|
Am fost azi cu RKU si Felipe ... pe mine nu m`au primit ca au fost niste pusti de liceu si au lesinat pe acolo... si dupa n`au mai primit persoane sub 70 de kg ... sry.. am facut tot ce`a fost posibil... macar e bine ca au donat tov mei ... recuperare rapida !
|
va multumesc din tot sufletul ptr efortul si mai ales curajul de care ati dat dovada......multumirile nu cred ca sunt de ajuns si poate bunul d`zeu ne va ajuta sa va fim si noi de folos dupa ce ne insanatosim.....
|
eu n am cum ca port ochelari , pare rau ca n-am putu dona ... vreo veste buna ceva ?
|
Vladz ce dioptrii ai?
|
Quote:
|
Tin sa multumesc celor care au raspuns la mass-ul meu , celor de la Telegraful de Prahova,Alpha tv Ploiesti si Realitatea tv care au donat si care si-au adus pana si parintii de acasa sa doneze pt o persoana pe care nici nu o cunosc.Va multumesc mult pt efort http://www.ploiestiulmeu.ro/index.ph...facut&Itemid=1
|
Quote:
|
Quote:
ms mult mizuno.... si tuturor ce au donat ....va multumesc din suflet |
Sa fiti voi sanatosi Ventuza!
Asta e cel mai important! Insanatosire grabnica! |
Quote:
|
Quote:
de folos in primul rand ne veti fi cand vom iesi iar pe strazi si o sa fiti sanatosi amandoi..asta e cel mai important folos de acum multa sanatate.. |
va mulumesc inca odata,astazi a operat`o pe fata ....este in afara oricarui pericol dar inca este sub supraveghere medicala permanenta la terapie intensiva. .... mii de multumiri celor ce au donat sange si celor ce ne sunt alaturi fizic si moral.
|
O sa fie bine atunci,insanatosire grabnica ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning