Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - SEDANE DIAMANTSCHWARTZ (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/170279-e36-sedane-diamantschwartz.html)

Gti_edition 01-03-10 09:05

Re: E36 - SEDANE DIAMANTSCHWARTZ

5 Attachment(s)
ma gandesc de 2 zile la faruri cum sa le fac si nu m-am hotarat inca..
pe negru ar da foarte bine cu faruri galbene si proiectoare galbene cum am avut la asta rosie,dar in acelasi timp le-as face si black cu angel. ce parere aveti domnilor? Tinand cont si ca masina este schwartz

bitzucv9 01-03-10 09:22

negru - superb , dar sa ai mare grija cu baietii cu sapca:P
Foarte frumoasa si foarte intretinuta masina , multa bafta !!!

Gti_edition 01-03-10 09:35

Quote:

Originally Posted by bitzucv9 (Post 3134692)
negru - superb , dar sa ai mare grija cu baietii cu sapca:P
Foarte frumoasa si foarte intretinuta masina , multa bafta !!!

nu e problema cu garda..o singura data m-a oprit cu asta rosie sa ma intrebe cum le-am facut ca vrea si el pt un logan, si sincer ,m-a intrebat daca le-am afumat cu lumanarea...nu este caterinca.

Dyabolitza 01-03-10 12:50

3 Attachment(s)
die felgen...

dr_pricop 01-03-10 13:09

eueu sunt baiatul cu PAF si credeti-ma ca in aceste oras si in aceasta tara nu se merita sa-ti faci o masina dupa care lumea sa intoarca capul.atentie pt toata lumea care tine la masina lui caius si ce-i din provincie daca e sa vina in bucuresti or sa vina cu trenul or s adoarma in ori sa doarma in masina sincer.ce a zis si gti de preparoza si eu sunt la fel pana acum bandouri stanga dreapta de m.bandouri bara fata de m si mi-a pus nr pe parbriz.cozoroc luneta spart.stop cu leduri spar a vrut sa-l scoata cu surubelnita .deci numai e nimic de spus.scuze de offtopic .p.s mai bine lasi farurile fara mormale fara folie cat despre proiectoare este o buna idee si poate imi spui si mie despre sistemul tau de siguranta sa numai fure astia.numai bine

da_joint 01-03-10 14:15

Quote:

Originally Posted by dr_pricop (Post 3135404)
eueu sunt baiatul cu PAF si credeti-ma ca in aceste oras si in aceasta tara nu se merita sa-ti faci o masina dupa care lumea sa intoarca capul.atentie pt toata lumea care tine la masina lui caius si ce-i din provincie daca e sa vina in bucuresti or sa vina cu trenul or s adoarma in ori sa doarma in masina sincer.ce a zis si gti de preparoza si eu sunt la fel pana acum bandouri stanga dreapta de m.bandouri bara fata de m si mi-a pus nr pe parbriz.cozoroc luneta spart.stop cu leduri spar a vrut sa-l scoata cu surubelnita .deci numai e nimic de spus.scuze de offtopic .p.s mai bine lasi farurile fara mormale fara folie cat despre proiectoare este o buna idee si poate imi spui si mie despre sistemul tau de siguranta sa numai fure astia.numai bine

pfff...nasol moment.Cunosc senzatia f bine de cand era sa raman fara bara de M,au luat doar bandourile de pe bara ,nu au putut desface un surub la bara sa o scoata intreaga.De atunci ma feresc cat mai mult sa ies cu masina in locuri unde nu o pot supraveghea.Daca ies in oras nu pot sa merg linistit intr-un bar la o cafea ,ca ma gandesc cu groaza cum o pot gasi cand ies.

dr_pricop 01-03-10 14:30

ma rog la Dumnezue sa-i pot gasi sau sa-i intalnesc odata nu vreau multe sanse sau sa primesc un semn si sa ma duc la masina, cred ca ajung la puscarie

Gti_edition 01-03-10 14:43

de parca nu s-ar gasi pe net de vanzare bandouri,bari,..etc...dar e mai bine asa sa le fure pt ca unii ce au masini stock si le fac packet M pe buzunarul nostru. Eu oricum am o alarma destul de smechera pe care am pus-o pe 5 dupa ce au vrut sa mi-l fure dar nah..masina avea obc mare iar eu maniac imi tot bagam codul si uite asa nu au putut sa plece cu ea. Ma rog,am dat alarma jos ca am taiat masina si am sa o pun pe asta. O sa-mi montez si un far de e34 pe balcon sa bata direct pe masina..sa vedem daca mai au tupeu baietii buni.

dr_pricop 01-03-10 14:50

:Desti tare o sa stai la vanatoare!

Gyo*TDS 01-03-10 15:05

ar da bine rau farurile facute black...

JusT_SaY_BoBo 01-03-10 19:37

dap farurile black sunt cele mai tari:)...ppffff..ma speriati rau de tot ca intentione sa vin si eu la cu cativa prieteni la 4t days:)

madalin_m3 01-03-10 23:44

mai bine legi un caine de roata:))

Caius TM 02-03-10 07:33

Quote:

Originally Posted by dr_pricop (Post 3135404)
atentie pt toata lumea care tine la masina lui caius

chiar toata lumea tine la masina mea ? :oops: :lol:

scuze , dar nam inteles...

dr_pricop 02-03-10 08:36

ma refeream pt toti ce-i care tin la masinile lor mai ales tu caius,: tr sa apara acolo dar :D

Tweety_rzw 02-03-10 21:42

Cam ţiplă maşina băi,daffy iar nu citeşti posturile?Scuze de off dar postează la toţi că îi rezolvă el şi....

P.s. Să o stăpâneşti sănătoasă şi forjă maximă,mai ataşează si tu poze dacă ai cu jantele cu scaunele..dacă le-ai pus...

All times are GMT +2. The time now is 17:42.

- Copyright 2026 4Tuning