Re: Golf 3 - VR6-le Meu
Quote:
|
Quote:
|
atunci e naspa
|
Baieti daca vedeti sau aveti pe cineva care vinde GOLF 3 an 92' va rog sa ma anuntati si pe mine MAX 1000E eu am gasit una dar astept banii de la cineva si pana atunci astept sa vad c mai gasesc
|
Quote:
|
nu te lasa , forta VR6
|
Quote:
|
aici nu e vorba sa te lasi...mai bine zis cum sa pacalim statul roman... :D
si eu sunt in aceias situatie...ma asteapta un Passat VR6 in germania de mai bine de 8 luni si tot aman sa il aduc aici in speranta ca o sa gasesc o portita sa il inmatriculez dar nu cu 3800 eur cat e taxa acuma... |
prin recarosare
|
Quote:
Iar tu poti so inmatriculezi pe BG |
pai recarosare nu prea am cum sa fac...ca nu se prea gasesc Pssat VR6 combi gata inmatriculate...si care sunt sunt in stare buna si costa foarte mult...
si pe bulgaria nu ma risc...pt ca am prieteni ce au patit-o... sunt alte variante...acuma astept sa vad daca si functioneaza...si costuri minime... ;) |
dar nu cred ca trebuie neaparat sa iei un passat vr6 ia unul normal eu asa am sa fac nu cumpar un VR6 iau una normala si o fac eu vr6
|
da...e buna si varianta ta...doar ca mie imi trebuie sa fie actele ok...fara probleme...fara modificari pt ca eu merg foarte mult afara...
si crede-ma...nenorociti astia de unguri dupa ce trec vama sunt capabili sa iti dea in cap...nu alta...ma refer la politisti... daca putin e fisurat parbrizul...sau daca ai un far ars....in principiu chesti vizibile...te opresc si te purica tot...abia asteapta sa gaseasca ceva dubios la masina... sunt patit....ca fac ungaria saptamanal.... |
Quote:
|
plus ca ti-am spus...vreau daca o aduc sa fie cat se poate de legal...nu vreau sa ma complic si pe urma sa nu ma mai scap de masina veci...
oricum...deja sunt 2 cazuri castigate la Oradea de catre 2 persoane care statul trebuie sa le plateasca taxa inapoi... asaca...daca aia au gasit o portita in lege...nu vad de ce nu ar mai fi si altele ;) |
All times are GMT +2. The time now is 01:55. |
- Copyright 2024 4Tuning