![]() |
Re: B-23-RMU
nu pun nici o poza pana nu fac si fatza... am facut rost si de presa de arcuri.. sa vedem acum cum stam cu timpul...
|
Quote:
|
RMU du masina la Bogdan UWW dak vrei sa ajunga k a lui...:-P
bafta RMU,vad k ai proiect serios in desfasurare frumos...;) |
Quote:
|
fa u socotala dak am mai mult de 14 ani, dak masina mea are 21 si sunt mai batran k ea cu 5 ani
dar mi-am cerut scz de deranj pe alt topic, sper sa gustati si voi glumele la fel k mine ...:-P |
hai mai nu mai fi-ti asa rai... macar nu la mine pe thread :))
florine.. ms de apreciere:) bft si tie cu a ta |
Quote:
|
4 Attachment(s)
...mai aproape de strazi si cartier...
inainte si dupa... si cu timpul se mai si lasa.. deci.. perfect.. avand in vedere ca e masina de zi cu zi |
Quote:
tot mai low :!: super tare :!: |
Unde găsesc şi eu o Dacie ORIGINALĂ pānă īn '90 cu preţ pānă īn 2000 RON ? Exemplu: B 23 RMU. Am căutat pe toate site-urile care le ştiu eu Dacie originală pānă īn '90 dar am găsit numai ciorbări şi īn stare de cacao ! :( Scuze de off topic dar nu m-am putut abţine !
|
Vreau şi io o poză cu spatele dak se poate ! :) Că sunt curios cum arată spatele ! :)
|
arata bine ochelarista si ai lasat-o pe burta destul de bine tinand cond ca e masina de zi cu zi si pana la urma cate spire ai taiat ? si ai grija cu tablaria incepe sa dea semne de oboseala.....app tare choperul' sau cum se scrie :D
|
Quote:
fatza 2.5.. spate 1 din arcuri de fatza...daca o mai am in primavara.. iar o tai(o tin asa pe iarna ca dor` traim in romania) momentan nimic nou.. schimbat etrieri si atat... nu i-am facut aerisirea ca mi-a fost lene si oricum nu am asigurare de ceva timp:)) asa ca se odihneste la umbra-n garaj... |
3 Attachment(s)
sta cam de o luna saracutza.. am intrat prin garaj.. si am bagat-o la o sedinta foto:))
zilele astea cand am timp primeste un upgrade pe partea termica:P zic astia ca urmeaza cea mai grea iarna.. dar totusi.. eu vreau sa stau in sfarleaza goala:D... o sa mai primeasca si ceva estetic/practic...+ aerisirea binemeritata=)) ca de o luna o tot asteapta.. si apoi asigurarea.. si peste vr`o luna itp... si asteptam zapezile si poleiul:X:X:X:X:X |
Imi place masina, e foarte ingrijita.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:36. |
- Copyright 2026 4Tuning