![]() |
Re: E36 - My New Bmw
Quote:
Deci in concluzie ii sta si bine dar e si kitsch zic eu ... si uite asa m-am ales cu inca o dilema la care sa meditez :)) Sa o fac,sa nu o fac?!:rolleyes2 |
ba pana la urma tu mergi cu ea. Tie sa iti placa :) Si nu am zis ca nu da bine. Arata oke. Dar parca nu e de acolo :)
PS : oricum inca astept volanul :lol: |
Quote:
|
Comunistule ia vezi aci https://forum.4tuning.ro/461-dezmembr...e36-coupe.html
|
Sar`na ... am vb cu baiatul si este pt sedan :sad:
|
2 Attachment(s)
Cam asa ceva ?:) Sper ca nu te-am deranjat cu pozele.
|
Ceva poze noi?
|
4 Attachment(s)
ia vezi aici iti place ?:D:D:D
fao asa ;) |
Marian_nebunu: frumoasa masina
|
Quote:
Quote:
Quote:
Plm,nush pana la urma s`o fac sau nu,cert e ca astept sa-mi vina pleoapele..maine cica ar trebui sa ajunga...la sf sapt dupa spusele lui lafu sa-mi aduca si farurile,si pe urma sa-i pun si angeluri ... Acum,care ati mai pus angeluri pe masini,v-au dat erori?k sunt satul deja de erori,a dreaq tehnologie |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Aha,sar`na,o sa luam legatura zilele astea
|
3 Attachment(s)
Mi-au ajuns ieri pleoapele si surpriza,era pt e46:)),le-am trimis inapoi si astept pe cele bune .. a ramas tot cheala,parca n`are nici un talent fara angel,sa ii pun zilele astea
Folia pe stopuri care imi place si folia de carbon din interior care nu prea-mi mai place,cred ca o s`o dau jos curand:???: |
ce mp3 de culoare ai...ba e frumoasa...ce nr ii pui?
|
Quote:
Sa se mai lumineze maine sper sa ma duc sa alerg cu angel-eyes,si nea lafu asta sa vina odata cu farurile mele:twisted:,sa arate si ea a bmw8) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:09. |
- Copyright 2026 4Tuning