![]() |
Re: Siteul Lockerz.com
Quote:
Din cate am citit, site-ul ruleaza acum in varianta beta. Ei mi-au spus (in urma unei intrebari adresate la support) ca de la jumatatea anului se va trece la varianta finala, atunci vei putea sa-ti cheltuiesti punctele oricand, nu numai cu ocazia unui redemption ca acum. Deci nu-i durere daca pierzi premii acum, strange multe ptz si poate va fi mai bine mai incolo. |
da aici ai dreptate!Docamdata am doar 40 de pct .....Nu sunt multe dar asta e!
|
am o intrebare,ce castiga ei de la atatia vizitatori???
|
Quote:
|
se pare ca m-am exprimat gresit ,de pe ce castiga ei banii de la atati uitilizatori??
|
Quote:
Daily Pageview 918196 Daily Ads Revenue $2756.82 |
eu mai am nevoie de un prieten pentur a face 20 ....ma poate ajuta cineva?
|
sper ca nu va deranjez cu atate intrebari da' am cateva nelamuriri:
1.Care e diferenta dintre psp de 200 ptz si cel de 900 ptz 2.E ilegal ca sa-ti trimiti invitatii pe alte adrese de mail de-ale tale si sa te inregistrezi cu ele?? |
Quote:
2. Lockerz accepta cateva adrese de pe acelasi ip, gen frate/sora/mama/tata/familie, nu mai mult de 3 ca sa nu ai probleme. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Preventiv iti ei mai multe calculatorarw:lol::lol:! Ai grija ca pe urma sa nu iti ei ban;) |
exista alte metode legale de ati face ptz in afara de login si intrebare zilnica?
|
Quote:
http://www.lockerz.com/p/watch/all Deocamdata astea sunt singurele metode. |
Daca ai netul pe mac e simplu, scanezi niste macuri pe retea, si de pe fiecare ip faci cate 3 conturi :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning