![]() |
Re: E46 - 320d Black Beauty
Quote:
inmatriculat ro in 2009 ON:asa explica-le sa inteleaga lumea ca prea multi vorbitori dar de la vorbe la fapte este cale lunga nu inteleg ce ii asa grav la masina ca ii murdara:|....masina era ok si acum ii ok |
soosy .. pierde'te...
naky.. adica ti-am dat un cazan ma? de la cine ai primit tu masina cu pana? de ce nu calculezi si motorina pana in DE si apa plata bauta.. ? masoara-ti cuvintele prietene.. si nu vb. prostii... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
si da caiuse , masina avea pana ... si deja a fost vulcanizata odata,am fost la mitza si el mi-a spus k el a stiut de pana. noroc k cumpar motorina cu 2,5lei/L si apa plata este din belsug la pompa , k le-asi fii socotit eu :-P:lol: @ mareo uh tot incerci sa dovedesti ceva / cuiva ... nu ti-a cerut nimeni parerea.lasa-te.... |
hey....mai posteaza si tu ceva poze:D
noutati,ceva in plan?! |
Mai exista masina asta ?
|
o dau in urmarire generala imediat.
postati si voi dupa 3 ani... |
exista ... acuma hiberneaza k oricare alta masina :D
asteapta primavara :P o sa revin cu niste poze ... :-) |
Quote:
|
Salut.Nu e de vanzare?
|
ba da , 6500E ...si te descurci cu inmatricularea...prima inmatriculare la masina a fost in 2006, dci sucks. nu cred k iti convine :P
anyway in poze nu am avut etrierele vopsite inca :( dupa o zii intreaga de munca la ele arata BESTIAL =) revin cu poze... |
Quote:
|
ti-am zis...daca nu era taxa pacii era un pret convenabil din punctul meu de vedere.sau cel putin eu la pretu asta sigur gasesc cumparator,doar sa scoata taxa **** !!! salut
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning