![]() |
E46 - 320d
Ai dreptate!!! Gri sau pe alb, sa se vada mai bine printre spitele negre. Am auzit k mai nou se fura si emblemele de la jante :( oare cand o sa scapam de acesti indivizi?!?
|
E46 - 320d
Daca are cineva la vanzare o maneta de semnalizare cu BC, sunt interesat sa o cumpar. Vreau sa imi pun CB pentru ca masina nu are
|
Re: E46 - 320d
si crezi ca rosu nu se vede printre spitele negre?!ar fi ok si gri dar prea banal totul in aceeas culoare...
maidegraba fa jantele gri si etrierii sa ramana asa toba din lateral ii cam straniu in rest masina ii frumoasa...dupa cum se spune suspensii pe ea si daca vrei alte stopuri,mai fumurii pe led;) bafta aaaa si vezi ca poti da edit ca sa nu faci 50 de posturi una dupa alta;) |
felicitari . superb bibiu . succes in continuare
|
E46 - 320d
Azi am gasit la mine in oras la dezmembrari o maneta de semnalizare cu bc la 200 ron. Merita?
|
frumoasa masina...cu toate ca am zis la inceput ca "nu-mi place" bad boy look`u...ai folie pe faruri sau mi se pare mie?
|
E46 - 320d
Nu am folie. Am schimbat si geamurile de la far. Sunt foarte clare....in poza iti da impresia ca am pus folie, dar nu e asa. E posibil sa fie din cauza cum bate lumina ;)
|
E46 - 320d
Astazi mi-am cumparat maneta de semnalizare cu BC. Am gasit-o la 120 RON. Dupa ce am montat maneta, m-am dus la cineva sa imi activeze aceasta functie.
Functioneaza perfect dar nu imi inregistra temperatura exterioara. Un prieten mi-a zis ca e posibil sa nu am senzorul de temperatura exerioara. Am cautat la carenajul stanga fata si am gasit doar firul cu mufa dar fara senzor. I-am taiat mufa si am legat un senzor de e36 care imi functioneaza perfect. |
1 Attachment(s)
astazi mi-am pus un volan cu comenzi! am fost la un prieten si mi-a facut legaturile pentru pilot automat.
functioneaza perfect si a meritat tot efortul!!! |
cum ai facut legatura pt pilot? doar cablu trebuie?
|
Nu vreau sa spun o prostie. dar din cate am inteles trebuie sa ai pe masina acceleratie electronica, apoi iti trebuie un cablu special
eu nu am avut nevoie de acest cablu pentru ca masina il avea. A fost nevoie sa traga un fir la calculatorul masinii si unul la blocul de lumina Oricum, nush ce a facut pentru ca a durat asa de putin, cam o jumatate de ora si totul functioneaza perfect (pilot automat, comenzile de la casetofon de pe volan..) Sunt multumit!!! |
foarte tare ca ai pus 2 optiuni in plus, pot face rost de volan relativ ieftin si deaia imi era ca o sa fie greu cu pilotul. o sa vad eu ce fac. ms
|
Buna treaba cu volanul ala!!!
|
frumos bmw e46 sa ai noroc la el multi km fara incidente cum sta bmw tau ceva poze recente?
|
6 Attachment(s)
Poze noi de la munte...
Intre timp i-am pus folie de carbon pe comenzile de pe volan |
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning