Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dyno Tuning (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning.html)
-   -   Offtopic din provocari Dacia logan;discutii pe tema dyno la aceasta masina (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/168593-offtopic-provocari-dacia-logan-discutii-tema-dyno-masina.html)

Calin_UKU 13-02-10 11:34

Re: Offtopic din provocari Dacia logan;discutii pe tema dyno la aceasta masina

chiuloasa "barberita" 1 mm, polisat galerii, soft, admisie sport cu diam traseu de 70, evacuare (catalizator sport, accelerator de gaze, diam marit la traseu)

Cristi_XP 13-02-10 11:48

si vorbim despre acelasi motor (de fapt pe supernova cred ca ii zice E7J si pe logan K7J) adica s-a plecat de la 75cp dati de fabrica ?

Calin_UKU 13-02-10 12:02

Quote:

Originally Posted by Cristi_XP (Post 3080940)
si vorbim despre acelasi motor (de fapt pe supernova cred ca ii zice E7J si pe logan K7J) adica s-a plecat de la 75cp dati de fabrica ?

da 75 cp dati de fabrica

Cristi_XP 13-02-10 12:08

pai modificarile ...in afar de axa cu came ... imi par aproape aceleasi, poate mai hardcore... ca la 1 mm luat din chiulasa e destul de comprimat ...concluzia este ca un ax cu came iti da un max de 5 cp la roata... si aproape 23 cp la motor ...

Calin_UKU 13-02-10 12:17

el mai are in plus galeria de evacuare "serpi"

Cristi_XP 13-02-10 12:19

sa zicem ca pitonii se anuleaza cu chiulasa mai comprimata la tine ...
ca 10cai castigi cand iei 0.5 din chiulasa...daca iei 1mm castigi 20 cp ... si nah daca scazi serpii care dau 10 cp si ei... ramai egal.
totul dupa reguli de treisimple de tuning

MANIAC222 13-02-10 12:22

=)) si tot 1.4 ar trebui sa aiba 140 cp, dar fiindca e handicapat ca are 8 valve ...... scadem 30 cp, deci 110 cp. :D
In sfarsit , s-a elucidat misterul, problema a fost rezolvata, mitul este plauzibil =))

vgroza 15-02-10 16:07

Important cati cai pune jos pe asfalt nu cati genereaza motorul. Dece zic asta, ptr ca degeaba ai 250 cp si pui jos 100 ca nu ai rezolvat nimic, loganul meu inainte de modoficari cu soft standard de la dacia alea 84 cp si punea jos (la roata) 64 cp masurati pe dyno si 128 Nm cuplu. Dupa modificarile pe care le am s-a ajuns la 168 cp (ESTIMATI LA MOTOR!) SI 134CP LA ROATA deci ce e la roata e adevarata putere pe care o deti nu cea aproximata la motor ! Aici i dau dreptate la Cristi XP cand zicea ca tot ce conteaza e ca respectivul are 75cp la roata atata, restul este pur teoretic sau cancan. Spor la modoficari in continuare, PACE !

vgroza 30-03-12 19:15

In ultima configuratie am reusit sa scot 145cp la roata cu rotile pe 17:lol: Sa vedem cat o sa fie cu noua configuratie 1.8t :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 12:03.

- Copyright 2026 4Tuning