![]() |
Re: E30 - replica dtm B 44 RSS
Quote:
Foarte frumos, felicitari ... e simplu si de efect .. E unicat la noi si nu exista defect la ea... Tuningul e eficient,inseamna bani , timp, nervi dar cand rezultatul final e aproape de perfectiune cum sa nu ai satisfactii ? Bafta la urmatoarele proiecte cu Ursu` ... Chiar ai gust.. |
fara discutii cel mai frumos urs de la noi. felicitari!!!!!
cu motorul de m3 e46 turbo.........ce sa mai discutam......felicitari si succes! |
Quote:
|
Momentan nu prea imi vine sa il demontez ,ca nu am apucat sa ma plimb cu el deloc.
|
Quote:
sincer masina nici nu prea arata de plimbare , cel putin nu pe la noi. de expo........DA. |
Quote:
|
Unde te poate duce pasiunea uneori:) Felicitari.
|
Frumos Domnu!
Ce se mai aude de masinuta? Nici o poza nimic nou? |
Quote:
|
l-am vazut eu azi in mamaia
se aude si arata superb felicitari pentru masina!!! |
se vinde rss pentru cunascatori 13000 e acept si variante:arrow;)
|
Quote:
|
miam loat deja un alt urs pe car il voi face de drift identic si la fel . iar faptul ca sta acolo si nu am timp de iel ma facut sal pun la vinzare, acolo il tin in fata geamului meu cu doua camere de spraveghere pe el este in seif chiar daca este murdar,are acelasi calitati si murdar este frumos:lol:.
|
Quote:
|
lopezz u ce masina ai?asa de curiozitate.iar dc sa fac forum la noul urs sa iti dai u cu parerea pe bani mei?si mai am o intrebare stii cit costa o turbina gt 28 rs si un haltech sprint2000 un intercular racit cu apa o garnitura de chiuloasa prezoane de chiuloasa,injectoare de 800cc ,6buc,pompa de benzina cu debit marit,regulator de presiune benzina ,radiator de ulei dublu fata de cel stoc,bloof valve,evacuare, fara sa mai vb de manopera astea sunt necesare sa ai o masina turbo cit de cit ,poate asa iti confirmi de cer 13000 pe criza asta k
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:59. |
- Copyright 2026 4Tuning