![]() |
Re: Nesimtzitzi
sa dea draq ... ce parcari trag astia si la voi .. la noi este perfect " legal " ... sa pui avariile si sa parchezi unde vrea mushchii tai ... dar sa ai avariile ...
plusz parcat mashina la carefour / metro / bila .. pe locurile de handicapati .. etc ... |
1 Attachment(s)
No, una mai veche. Fumam o ţigară in bucătărie si m-a socat idiotul...
Psycho, perfect de acord ca in Bucuresti poti sa tragi oriunde cu avariile, doar sa nu fie politie :D Dar oricum nu pleci departe, astia trag masinile, le incuie si pleaca cu orele... |
in bucuresti se poate descrie cel mai pefect prin zicala:Legea junglei...te tine masina..mergi pe unde vrei...si daca prinzi loc...parchezi pe unde vrei....mai nou te amendeaza daca parchezi pe iarba...in rest e ok...
|
din pacate nam o poza anume dar in parcare ma blocase unu adik la mn in parcare in fata blocului si a parcato in asa asa fel inkt mia blocat partea stanga a masinii cu spatele masinii ce puteam sai mai fac :twisted: decat sal blochez si yo pe el cu masina unui prieten :twisted:
|
Quote:
|
Mie mi`a blocat masina un preot din Tulcea..venit la o nunta :) .. cu un Passat...am avut noroc ca n`avea frana de mana trasa si l`am impins..cand impingeam vine un vecin si zice...mai baieti e masina de preot .. :lol: :lol: de asta nu puteam yo dormi ca era masina de popa..sa fi fost el acolo sa`i fi zis yo vreo 2.. :lol:
|
Bai...... iar s-a inceput cu furatul posturilor...... ce faceti cu ele ma? Dispar asa......subit.
|
bai tu esti intreg la minte ?
|
mai shadow trebuia sa lasi posturile makr 1 zi doua sa le citeasca si ''niste baieti'' si dupa aia sa le stergi!!!
Ei asta e........... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:29. |
- Copyright 2026 4Tuning