![]() |
Re: BC 87 BUS...modificari complexe...
Quote:
bafta!! ps: si eu am 18 ani :) :) deci sa nu te simti mai 'jos' decat restu` ;) |
acest topic a fost facut ca ma inervat cineva... nu spun cine... inca ceva... mi-au veit farurile(cu lupa dispersoare).
|
Quote:
|
Quote:
|
S-au vorbit 5 pagini despre nimic mertane. Ai facut ceva pana la urma sau e gata in vreun an?? Titlul suna promitator dar dupa 2 pagini de vorbarie si nimic concret m-am plictisit.
Da un termen sa stie lumea interesata cand sa revina. |
nu inteleg de ce va luati de el ... daca el vrea sa mai puna poze cu ce a facut la masina , o sa puna daca nu , nu ;)
mertane' bafta la proiect ;) |
multumesc frumos shantzu... stii cum este frate... toata lumea vorbeste... eu de ce sa zic ca ma laud ca fac ca dreg. imi vad de ale mele. si sa stii tu domnule studio54 ca banii nu s efac asa usor. si pentru un elev in clasa a 12-a acuma nu e chiar asa usor sa faci bani sa faci un urs. cand ai sa stii ce inseamna munca adevarata sa imi dai un buzz. am stat si noaptea pana la 12 sa muncesc. toti banii intra in masina. de ce sa va arat poze cu piesele cand unii sar si zic ca nu stiu ce... sapt asta ma duc la bucuresti sa mai aduc ceva piese pt masina. si sapt asta intra. multumesc pentru cei care ma sustin. si nu am sa va dezamagesc. masina va avea un look diferit datza de ce s-a vazut pana acuma pt forum.
|
Quote:
Quote:
bafta multa si s-auzim numai de bine.. |
bafta frate cu proiectu.. si dak ai nevoie de ceva zi'mi poate te rezolv;)
|
luni o bag....
|
Quote:
felicitari! bafta cu proiectul.. dak mai ai nev de ceva da-mi de stire.. poate te pot ajuta prin relatiile care le mai am |
sal iti dau eu stopuri late daca vrei tzipla la 50 de e si bara spate originala rieger 250e este nou nouta culmea si alb vopsita este pe masina mea dar nu imi place cum da sincer.....
|
tare masina te admir si te respect pt munca depusa la 18 ani nu asculta gurile rele k dak le ascua lti iti va fii greu sa termini masina pt k o sa fii f stresat ;) bafta in continuare si tine-ne la curent cu ce ai mai facut
|
asculti sorry :D
|
multumesc frumos... am scos masina din service... adica am scos ce era busita in fata.. deacuma restul... poze la sf toate... fac un filmuletz ceva...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning