![]() |
Re: Diverse Discutii
asta e.acum mi-am ros unghiile. pana data viitoare cresc la loc. imi pare rau ca nu s-au miscat si altii din bz, ca au pierdut destule.
|
Se aude ca se mai face un bimmer la vara:-)
|
am vb cu "d-na anca" si poate o punem si de un gumball romanesc. oricum, asa ceva aveam in plan dar nu ptr viitorul apropiat
|
nu se mai misca nimik pe forumu asta de 2 zile
|
gata...m-am saturat sa postez de unu singur pe aici? chiar nu mai e nimeni cu idei noi ceva? nu cred
|
poate ca s-au saturat de vorbit. eu unul prefer sa postez doar cand mai am ceva de anuntat sau cand am mai facut ceva important ptr club, curse, masina. idei sunt multe, prea putini cei care nu numai le asculta dar le si pun in aplicare.
|
3 Attachment(s)
salut pe toata lumea! am loc si eu?masina mea sigur o stiti.E un pur singe american cu motor de 5000cmc.
|
e in bz? daca da, nu am zarit-o pana acum. ce stie sa faca?
|
cu siguranta este ceva exotic, dar, trei lucruri nu le inteleg si fara suparare dar nu au legatura cu masina: flacarile, aerisirile cromate de pe capota si eleronul. cred ca mai bine arata o decupatura in capota si sa scoti pe acolo un filtru de aer sau sa-i faci o priza enorma. ar fi fost in spiritul american. in rest, zic sa nu te apuci sa-i aduci modificari la aspect cu ce avem noi in bz, putinta si materiale ca o strici. e masina destul de. eventual niste jante cu bordura si cromate. te asteptam pe la april... un mic burn-out ceva:D
|
masina e aia care statea pe bara in dorobanti , nu? :P
|
pleaca vreunu` la Oradea ?
|
salutare lume! chiar nimik nou d discutat aici?
|
pentru 17 iunie am inteles ca s-au anuntat curse la braila. eu as merge ca sa vad cum e si la altii (nu ca sa ma inscriu). doritori? as avea doua locuri libere.
|
saintdick cred ca as merge si eu.. nu stiu daca sunt liber.. dar .. daca este cam cat m-ar costa? m-ai lua?
|
pai cat costa benzina. nu stiu cati km sunt. parca undeva la 100. dus intors pui 250. de max 600.000 benzina. acuma depinde daca vom fi 4, 3 sau doi. e mai comod sa pui 150 de caciula, dar sa vedem
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
- Copyright 2026 4Tuning