![]() |
Re: Cafeneaua membrilor 4tuning din Galati
Da,tre sa urmaresti vanzarile zilnic sau poti merge si la dezmembrari sa vezi ce mai gasesti dar nu la noi in GL ca aici e vai si-amar.Eu unu' mi-am gasit baiat de treaba cu preturi bune pe la Lacu sarat.Urmeaza sa trag o fuga pe la el sa vad ce are dar sa vina caldura asta ca nu mai suport frigu.Vreau si eu sa ma simt bine ca gadil masina:D
|
da...vezi ca braila e plina de pisici dezmembrate...gasesc cam tot ce vrei...
|
Salutare tuturor!
Sper sa nu deranjez pe nimeni daca o sa mai postez si eu pe aici (eu fiind din VN). |
bine ai venit!!!poti sa postezi orice parere de a ta aici la noi....(me cassa e ssu cassa)..
ps:iti asteptam parerile |
Quote:
La care ford cu dungi faceai tu referire in postul tau mai exact? nu de alta dar e unul in SOS, unul il am eu mai e si o fiesta cu dungi ... sunt cateva dungi prin oras.. dar nu stiam ca sunt mustang wannabe... cel mult ST ;) iar pe gtr il gasesti fix in masina cu acelasi numar... evo killer... punto cu motor de sti.... GTR baga poza sa stie lumea despre ce vorbim :) |
6 Attachment(s)
@ Marian20 : Rezultatu + rivalu
|
Fiat :|
|
Mi se pare mie sau baietii au facut treaba fff buna cu Corel....sau sa fie photoshop? ;)
Greseala mea sa fie....dar ma indoiesc ;)) |
@pitibraila:
Da ce are ? - 02 - GTR = vw golf - verde - 07 - GTR = dacia logan - alb - 13 - GTR = nissan pulsar gtir ( U_TUNING ) - rosu dar se face negru - 21 - GTR = mercedes c200 sau c220 nu sunt sigur - gri - 22 - GTR = fiat punto ( GL-22-GTR ) - albastru Cred ca mai sunt dar nu le-am vazut :D Nu stiu cati din ei sunt pasionati de curse. Poate pe unu din ei il cheama Ghorghe Tudor Radu.... @ KarFanatik: E greseala ta :lol: |
Scuze Marian..crede-am ca GTR are Fordu' tau.
Si a iesit destul de bine poza cu motoru :). Aaa si omu cu fiatu' radea de baietii din SOS ? :)) grav.. |
Nu....
Iar confnzi lumea :-P Ala e altu :lol::lol::lol: Si chiar daca ,,radea,, nu e grav, deoarece sefu de trib ( ene ) se incadreaza in aceeasi clasa si grupa de participare la curse. |
gtr tu ai o placere sa razi de alti ????face parte din cv tau?
|
:)
Auzi dar tu la cate "curse" ai participat? Vad ca toti o ardeti cu dume..ca frate nici unu din club n-are masina tare pentru curse..dar voi aveti ? Unu strange bani pentru o masina care spera sa o faca, si altu se da mare scula cu un 1.4. Hai sa fim seriosi...duceti-va voi la cluburile la care "aspirati" din capitala cu masinutele voastre si sa vad..va primesc?:)) Si sa aplicati tot comportamentu' asta. |
Pe GTR il face direct lider :))))......Gtr maturizeazate odata ai o varsta frate ......scz de gluma :))))) mai esti in mak??
|
pai faza ca astia fara masini (cel putin eu) nu avem aspiratii de cluburi..expozitii..etc etc...unii mai sunt si constienti ca nu avem cu ce...nu ca altii care au relicve de masini si se comporta de parca ar avea supra...sau viseaza la supra..
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:22. |
- Copyright 2026 4Tuning