![]() |
Re: BUZAU vs CONSTANTA
Parerea ta nu conteaza si nici sclavismul fata de zeul tau.Hai noroc.
ps:sa nu raspunzi la msj ca nu dau reply |
Ah .. deci u esti tipu care spunea ca e observator Lagl Racing!!! / Ok . acum incepe sa imi para rau ca te-am lasat mai aproape de pista.
Si sa ma fac bine inteles.. NU AM ABSOLUT NIMIK CU LEGAL RACING NICI EU NICI X-TEAM-ul. Orlando.. CZR-u sa mai dat.. JET. nu pt ca nu ai vazut ce a facut in parcare. Iti multumim ca ne sustii si a ne incurajezi.. pe viitor o sa tzinem minte de ce ai facut pt noi ..si iti promit ca vom apela la serviciile tale |
Quote:
DA DOMNULE , AI DREPTATE . SI EU CRED ACELAS LUCRU.IN SEMIFINALA DE LA GRUPA B AM VRUT SA FAC SPECTACOL CU GOLFUL 4 DIESEL I-AM DAT CITEVA MASINI SI INAINTEA LINIEI AM FRINAT CA SA-L LAS SA SE APROPIE.EU NU CRED CA AM GRESIT LA CALCULE, POATE O POZA DE LA FINAL ER FI EDIFICATOARE.ZIC CA AM AVUT UN VIRF DE AC IN FATA , STEAGUL S-A RIDICAT PE PARTEA DREAPTA SI...AM PIERDUT.OK AM ZIS NU-I MARE LUCRU MA DUC LA C SI II BAT ACOLO.TOATE BUNE, BAT VRE-O DOI SI APOI VINE UNUL CU ECUSON SI IMI ZICE: STII ...TU TE DAI DEMOSTRATIV.....DUPA CE IN PREALABIL EU INTREBASEM ORGANIZATORII DACA E OK SA MA DAU LA C. NU AM CONTESTAT REZULTATUL LA B DAR EU DACA ERAM IN LOCUL YDT-LUI NU MA PREZENTAM IN FINALA STIIND CARE E DIFERENTA DINTRE MASINI DAR EL E LA INCEPUT SI II PLAC DIPLOMELE.....NU-I PROBLEMA NU-S SUPARAT PE NIMENI DAR CRED CA S-A URMARIT PE CIT POSIBIL SA IASA ANUMITI CISTIGATORI.NU AM VAZUT PE NICAIERI PINA ACUMA UN SISTEM PIRAMIDAL FACUT PRIN TRAGERE LA SORTI. E ASA GREU DE FACUT?DAR ATUNCI NU SE MAI POT FACE ANUMITE JONGLERII. LASA CA O SA FIE ALTA CURSA SI TOTUL VA FI MAI BINE. |
Orlando, iar te bagi aiurea. Baga-te si spune-ti parerea personala, nu mai baga Legal Racing in fata, asa cum ai mai facut-o si la cursa de la Baneasa. Nu este frumos si nu cred ca esti nici purtator de cuvant LR.
|
Quote:
Ar avea de obiectat dar baieti de acolo mi-au spus ca nu e voie sa discute aici, interdictie si cine nu respecta zboara. Voi stiti care e noul semn al MR ? Doua buci si doua aripioare! Semnificatia: cine nu pupa zboara. La finish eram cand KWX a franat si a trecut linia cu 30-40cm in fata. Senzatia era ca vine din spate adversarul, dar cine asculta motoarele intelegea joaca. |
Quote:
mesi ca ai confirmat tu finisul. deja incepusem sa ma indoiesc de calculele mele. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca intrebarea nu e citita cu atentie se voteaza aiurea.. Am citit in nu stiu cate posturi ca s-a votat Constanta in ideea in care cursa de la CT era mai reusita.. in cazul asta trebuia votat Buzau :). Tenta intrebarii oricum ar duce la ideea ca amandoua cursele au fost nereusite..
|
Quote:
|
Pai normal ar trebui sa voteze NUMAI lumea care a fost la amandoua. Si cei care au fost la amandoua cursele ii numeri pe degetele de la o mana. Deci poll-ul este total neelocvent.
|
Asa e, parerea mea e ca ar putea chiar fi scos pollul din topic ca acesta sa se rezume doar la discutii libere despre cele doua curse, in final putandu-se trage concluzia care dintre ele a fost mai reusita.
|
la Buzau: masini inscrise 71 (felul lor l-am pus in paginile anterioare), public - se pare ca peste 2000 (indisciplinat), debandada la concurenti (clasele duse cu bine pana la final), 3 starturi furate si o contestatie (rezolvate), mancare si bautura, sonorizare (nu indeajuns - doar doua boxe la jumatea traseului), asfaltul cu probleme (am anuntat), intarziere fata de ora propusa (concurenti intarziati + o inmormantare).....cam asta a fost aici
|
printre altele:
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...266#post399266 |
| All times are GMT +2. The time now is 04:41. |
- Copyright 2026 4Tuning