![]() |
Re: E30 - coupe
Quote:
|
frumoasa masina. eu personal nu prea ma omor dupa ursuleti, sunt fan pisicute. Dar asa o observatie: scapa de parasolarul ala cu semnul de M pe el, ca e cam "rudimentar", ca sa nu-i spun altfel.
|
Daca vrei sa dai jos vulturii din lateral, anunta-ma te rog, ii vreau eu ! :D
|
Dupa ce ii dau jos cu prima ocazie cand treci prin Ploiesti ti-i dau gratis. Legat de parasolar ... il dau jos daca o sa imi dea si mie add vreun club ... pana atunci ... sa treaca odata nisoarea asta spurcata.
|
ia zi vere ce face ursu, e gata ? ca sunt nerabdator sa il vad..
spor la treaba !! |
3 Attachment(s)
noroc ma bag si eu an seama deci ursu asta a fost la mine eu am pus mot pe ia mot de germania motoru este un 2.5 cu axe sport volanta usurata nui 2.7 deci la mot nu sa umblat an romania este adus germani.masina a avut 1.6m40.pun cateva poze cu ia la cum era la mine.si la liniute masina a facut multi ursi 2.5 24v si 3.5 asa ca nu vb care nu stie cum trage masina daca mai trage ca la mine.
|
Acum si trage bine si arata bine ... sa treaca vremea proasta si vedem.
|
Quote:
|
Misto masina ta !!! sa o stapanesti sanatos !!
|
Intrebare ... de necunoscator ... nu ma injurati.
La o liniuta te avantajeaza sau nu un autoblocant sau e musai doar pentru drift. Eu banuiesc ca e f important pe a I-a ... cred ca pune mai bine jos. Jakal ... tu stii mai multe ... tu ce blocant ai? P.S.: vreau soare:D |
frumos urs,cand o sa scapi de emblema de ///M de pe portbagaj,parasolar si vulturii aia de pe aripi va arata mult mai clean.bafta in continuare!
|
3.45 e grupul meu.....eu l-am pus pt cerce mai mult....
|
Frumos ursache ... goneste vulturii aia d pe ea si e piesa!!!
|
aia are parca 3.74 nu mai stiu exact carcasa mare daca mai este ceam pus eu
|
Acum nu mai are autoblocant.
Vulturii i-am promis deja lui Eagle ... sa se incalzeasca si ii dau jos. O sa o mai "bibilesc" putin ... doar vreme buna sa fie ... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:39. |
- Copyright 2026 4Tuning