Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - HmR-Bmw TD 163 la 250 cp upgrade si m5 look (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/166877-e39-hmr-bmw-td-163-250-cp-upgrade-m5-look.html)

JusT_SaY_BoBo 11-02-10 22:21

Re: E39 - HmR-Bmw TD 163 la 250 cp upgrade si m5 look

masina arata bine planurile sunt promitatoare eu iti doresc sa le si duci in aplicare sunt in masura sa imi dau cu parerea daca e posibil sau nu dar oricum in iua de ai se poate face aproape orice cu bani.imi imaginei ce prieteni si vecini buni is prin craiova daca tie frica sa iti vada nrul:).numai bine

HmR. 12-02-10 01:01

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 3076571)
masina arata bine planurile sunt promitatoare eu iti doresc sa le si duci in aplicare sunt in masura sa imi dau cu parerea daca e posibil sau nu dar oricum in iua de ai se poate face aproape orice cu bani.imi imaginei ce prieteni si vecini buni is prin craiova daca tie frica sa iti vada nrul:).numai bine

Mersi,am bagat banii/timp in masina ca sa ajunga ceea ce este astazi,eu vreau ca in primul rand ca masina sa fie 100% safe si dupa aceea sa ma apuc de tuning.invidia ceva natural tipic oltenesc,sa zgarie masina dar sa tina in ei atata ura,asa se intampla cand barbati nu sunt barbati,nu pot sa zica offul lor,daca citesti aproape toti cei din Craiova m-au sfatuit sa ma las,ca nu merge,ca nu stiu ce iar cei din alte orase m-au felicitat si incurajat

Bogdan_mb 12-02-10 01:17

corectati-ma daca gresesc, nu vreau sa supar pe nimeni, dar in 5 pagini nu am vazut decat un e39 stock si multe vise. Hmr, mai bine mai usor la inceput si prezinti evolutile pe parcurs, asta daca doresti unele sfaturi ceva mai avizate ;)

HmR. 12-02-10 02:09

Quote:

Originally Posted by Bogdan_mb (Post 3076973)
corectati-ma daca gresesc, nu vreau sa supar pe nimeni, dar in 5 pagini nu am vazut decat un e39 stock si multe vise. Hmr, mai bine mai usor la inceput si prezinti evolutile pe parcurs, asta daca doresti unele sfaturi ceva mai avizate ;)

Evolutia am prezentat-o pe parcurs,nu stau asa de bine la capitolu poze,prefer sa pun poze cu ea cand va fi totul gata,nu chiar ca sa iti spun asa am luat o masina intr-o stare nu prea bunicica(statuta) si am dus-o intr-o stare exceptionala,mersi pentru sfaturi,in curand o sa vina pozele cu ea ca produs finit,maine ma duc sa pun un volan in 3 spite am avut in 4 si nu prea ma incantat.e39 ESTE in curs de tuning(evolutie),

crysty.bobok 12-02-10 02:13

Quote:

Evolutia am prezentat-o pe parcurs,nu stau asa de bine la capitolu poze,prefer sa pun poze cu ea cand va fi totul gata,nu chiar ca sa iti spun asa am luat o masina intr-o stare bunicica si am dus-o intr-o stare exceptionala,mersi pentru sfaturi,in curand o sa vina pozele cu ea ca produs finit,maine ma duc sa pun un volan in 3 spite am avut in 4 si nu prea ma incantat
Cat te costa toata operatiunea ... si la ce bani ai gasit volanul? PM please

HmR. 12-02-10 02:26

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3077005)
Cat te costa toata operatiunea ... si la ce bani ai gasit volanul? PM please

Mult prea putin pentru ce am schimbat cam peste 2700 de euro

Baie de ulei noua,climatronicul nou nout,consumabilele,schimb ulei,suporti la motor noi,tampon motor,dvd auto divx noi,interior piele complet plus incalzirea in scaune,refacerea bara m5 si vopsita in culoarea black diamond,vopsit plafon si capota tot black diamond,polish,caucicuri iarna + caucicuri run flat,inserti mahon,volan sport in 3 spite cu comenzi volan.In primul rand m-am ocupat ca masina sa fie 100% safe,dupa aceea am inceput sa ma ocup de confortul in ea,acuma am inceput usor usor sa lucrez la exterior si dupa aceea ma voi ocupa serios de tuning la motor.Majoritatea au fost facute la Eurocar Service Craiova si pot sa spun ca am fost multumit de baieti atat la pret cat si calitatea lucrarilor

HmR. 12-02-10 02:27

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3074979)
Foarte frumoasa ... daca ii schimbi jantele si vrei sa le vinzi pe astea da-mi un pm.
Bafta!

Ma gandeam la niste jante cromate daca nu imi iese cromul negre pe ele,te anunt daca este ceva

crysty.bobok 12-02-10 02:39

ok
da un Pm cu id-ul tau d mess...

bitzucv9 12-02-10 08:57

Quote:

Originally Posted by HmR. (Post 3077010)
Mult prea putin pentru ce am schimbat cam peste 2700 de euro

Baie de ulei noua,climatronicul nou nout,consumabilele,schimb ulei,suporti la motor noi,tampon motor,dvd auto divx noi,interior piele complet plus incalzirea in scaune,refacerea bara m5 si vopsita in culoarea black diamond,vopsit plafon si capota tot black diamond,polish,caucicuri iarna + caucicuri run flat,inserti mahon,volan sport in 3 spite cu comenzi volan.In primul rand m-am ocupat ca masina sa fie 100% safe,dupa aceea am inceput sa ma ocup de confortul in ea,acuma am inceput usor usor sa lucrez la exterior si dupa aceea ma voi ocupa serios de tuning la motor.Majoritatea au fost facute la Eurocar Service Craiova si pot sa spun ca am fost multumit de baieti atat la pret cat si calitatea lucrarilor

prietene nu te supara pe mine , am mai vb si pe messenger, decat sa balmajesti basme mai bine prezinta-ne evolutia masinii , poze cu ea cand ai cumparat-o , cu ea in service, cu tot ce ai cumparat la ea de 2700 euro ( nasol) si cu ea dupa ce iese din service.
Eu unu nu te cred ca aia este masina ta , ce spui tu aci sunt niste abertatii, macar fane sa ne retragem cuvintele si uimeste-ne cu ceva poze , oricum multa bafta cu proiectul si app vorbesti de prea multi bani , luam una de angila buna si luam tot ce-mi trebuia dupa ea, asa fac baietii destepti nu se duc la eurocar sa-si cumpere clima, baie de ulei si alte tampenii :D.

crysty.bobok 12-02-10 12:20

Quote:

prietene nu te supara pe mine , am mai vb si pe messenger, decat sa balmajesti basme mai bine prezinta-ne evolutia masinii , poze cu ea cand ai cumparat-o , cu ea in service, cu tot ce ai cumparat la ea de 2700 euro ( nasol) si cu ea dupa ce iese din service.
Eu unu nu te cred ca aia este masina ta , ce spui tu aci sunt niste abertatii, macar fane sa ne retragem cuvintele si uimeste-ne cu ceva poze , oricum multa bafta cu proiectul si app vorbesti de prea multi bani , luam una de angila buna si luam tot ce-mi trebuia dupa ea, asa fac baietii destepti nu se duc la eurocar sa-si cumpere clima, baie de ulei si alte tampenii
si eu am vb pe mess cu el ... si mi-a zis ca a cumparat din dezmembrari piesele nu de la eurocar ... pe langa astea a mai avut un m5 care la facut dauna totala .. si i-au mai ramas ceva piese de acolo... sincer incepusem sa il cred... pana mi-a bagat duma cu m5-ul :)

Asteptam cu mare interes poze cat mai noi....

dRR-XWX 12-02-10 14:56

m5 e39 in craiova... eu stiam ca a fost doar unul... si nu al lui :lol:
in fine...

HmR. 12-02-10 18:02

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3077931)
si eu am vb pe mess cu el ... si mi-a zis ca a cumparat din dezmembrari piesele nu de la eurocar ... pe langa astea a mai avut un m5 care la facut dauna totala .. si i-au mai ramas ceva piese de acolo... sincer incepusem sa il cred... pana mi-a bagat duma cu m5-ul :)

Asteptam cu mare interes poze cat mai noi....

anumit egen volan si interiorul l-am cumparat,parerea ta poti sa crezi ce vrei,o sa vina pozele cu masina cand va fi terminata

HmR. 12-02-10 18:06

Quote:

Originally Posted by dRR-XWX (Post 3078398)
m5 e39 in craiova... eu stiam ca a fost doar unul... si nu al lui :lol:
in fine...

A fost emu a lu gabi(emu) si a fost unul(nu al meu ci al tatalui meu) cu nr de tm,timp de 2 luni pana la nefericitul eveniment,stii toate masinile,esti registrul auto ?

Pana cand nu vor fi pozele gata nu voi mai scoate nici un comentariu si la fel si voi,astept sa termin cu tot ce este in service,se pare ca mai sunt mici probleme pe la ea de facut

crysty.bobok 12-02-10 18:12

Quote:

A fost emu a lu gabi(emu) si a fost unul(nu al meu ci al tatalui meu) cu nr de tm,nu de 2 luni pana la nefericitul eveniment,stii toate masinile,esti registrul auto ?

Pana cand nu vor fi pozele gata nu voi mai scoate nici un comentariu si la fel si voi,astept sa termin cu tot ce este in service,se pare ca mai sunt mici probleme pe la ea de facut
nicu nu sti cat m-as bucura sa vad poze cu masina ta !!! daca ma faci sa ma insel de cele spuse mai sus ai tot respectul meu !!!

Bafta !! si hai cu pozele ca stam ca pe jar :))

Madalin_e36 12-02-10 22:20

dupa cum ai zis cu o pag in urma....poze vor fi in 5 zile, au tercut 8 zile si nimic...
ar terbui so lasi mai usor.....aici nu se posteaza doar vorbe cu evolutia masini mai sunt si niste poze...si alte chesti sa dovedeasca ce`a ce vb...
asa ma apuc si io acum sa zic ca imi [Pun motor m3 pe masina]...si o sa o lungesc pana la primavara can o sa ii pun...
este vorba de evolutia masini...din ce a fost in ce a ajuns....:lol::lol:
O POZA FACE CAT 1000 DE CUVINTE;)

All times are GMT +2. The time now is 22:42.

- Copyright 2026 4Tuning